Manken eşinden ayrıldı dünya devine gitti

Güncelleme Tarihi:

Manken eşinden ayrıldı  dünya devine gitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2019 13:21

Gana milli takımından disiplinsiz davranışı sonucu gönderilen ve geçen yıl Frankfurt ekibi ile Alman Futbol Federasyonu (DFB) Kupası kazanan Kevin Boateng, Barcelona'ya imza attı. İtalya basını Boateng’in İtalyan manken Melissa Satta ile ayrıldığı için Barcelona ile anlaştığını yazdı.

Haberin Devamı

İTALYA’NIN Sassuolo takımından İspanyolların dünya devine 6 aylığına kiralık giden 31 yaşındaki Kevin Boateng’in satış opsiyonunu da Barcelona aldı.

Manken eşinden ayrıldı  dünya devine gitti

İspanyol ekibi, sezon sonunda futbolcuyu takımda tutmak isterse Boateng'in Seri A takımı Sassuolo kulübüne 8 milyon euro ödeyecek.
Transferin arkasında ise ayrılık çıktı. Ünlü futbolcunun İtalyan manken eşi ile ayrıldığı için İtalya'da kalmak istemediği ileri sürüldü. İtalyan gazeteleri Boateng ile dört yaşındaki oğlunun annesi Melissa Satta'nın bir süreden beri yaşadıkları sorunu aşamadıklarını ve ayrılık kararı aldıklarını yazdı. Boateng'in de bu yüzden İtalya'dan ayrıldığı basında yer aldı.

Haberin Devamı

Manken eşinden ayrıldı  dünya devine gitti

Geçen yıl Alman ekibi Frankfurt ile Alman Futbol Federasyonu (DFB) Kupası kazanan Boateng, Milan yakınlarında yaşayan eşi Melissa ile oğluna yakın olabilmek için yazın İtalyan ekibine imza atmıştı. Berlin doğumlu Boateng sözleşme imzalamak üzere İspanya'ya giderken havaalanında “Barcelona ben geliyorum. Sassuolo'dan ayrılmak zor. Ancak bu iyi bir şans. Bunu kullanmak lazım” dedi.

Manken eşinden ayrıldı  dünya devine gitti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!