Main Dünya Müzik Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Main Dünya Müzik Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 12:20

Su Arts’ın üçüncü kez düzenlediği MainWeltmusik Festivali’nde Hasan Yükselir, Sedaa, Vural Güler, Dijle Yükselir, Flamenco Sentio, Magical Rebab Duo, Trio Rosenrot ve Razbar Ensemble sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Main Dünya Müzik Festivali başlıyor

SU Arts derneğinin Offenbach’ta Hessen Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Ulaştırma Bakanı Tarek Al Wazir ve Offenbach Büyükşehir Belediye Başkanı Horst Schneider himayesinde üçüncü kez düzenleyeceği MainWeltmusik Festivali, cumartesi günü saat 18:00’de Alte Schlosserei (EVO – Giriş Goethering, 63067 Offenbach a.M. üzerinden) salonunda yapılacak. Festival, Rhein Main bölgesinde yaşayan 180 farklı ulustan insanın farklı müzik kültürlerine sahip olduğunu belirten organizatörler, festivalin Avrupa’dan Kuzey Afrika’ya, Endülüs’ten Pamir dağlarına kadar uzanan bir çeşitliliğe ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Farklı kültürlerden insanları ezgilerle bir araya getirmeyi de amaçlayan festivalde Sedaa, Razbar Ensemble, Trio Rosenrot, Hasan Yükselir, Vural Güler, Dijle Yükselir, Flamenco Sentio ve Magical Rebab Duo sahne alacak.

Bilet fiyatları 22–27 euro arasında olacak. Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiler +49 -178 – 569 7251, +49 -163 -360 6068 numaralı telefonlardan ve mainweltmusikfestival.de adresinden alınabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!