Madonna ile Armani arasında ‘pelerin’ polemiği

Güncelleme Tarihi:

Madonna ile Armani arasında ‘pelerin’ polemiği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2015 16:02

2015 Brit Müzik Ödülleri sonrasında sahneye çıktığı sırada, dans ekibinin pelerinini çekmesi üzerine sırt üstü düşen ünlü Amerikalı şarkıcı Madonna ile giysinin tasarımcısı Armani arasında polemik çıktı.

Haberin Devamı

İngiltere’nin en saygın ödüllerinden birinin dağıtıldığı 25 Şubat gecesi sahne alan Madonna’ya, yeni şarkısı Living for Love'ı seslendirdiği sırada yaklaşık 20 dansçı da eşlik etmişti.
Giorgio Armani’nin tasarımına imza attığı giysinin bir parçası olan pelerinin bağlarını açamayan şarkıcı, dans ekibinin pelerini çekmesiyle birlikte sahne basamaklarından aşağıya sırt üstü düşmüştü.
Bu talihsiz kazanın ardından her şey olağanmış gibi davranan Madonna şarkısını kaldığı yerden sürdürmüştü.

"ARMANİ BENİ BAĞLADI"

Bu olayın ardından sosyal medya üzerinden düştüğü anın fotoğrafının yanı sıra Madonna, "Armani beni bağladı! Benim güzel pelerinim çok sıkı bağlanmıştı. Ama beni hiçbir şey durduramaz, sizin sevginiz beni ayağa kaldırdı. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim" iletisini de paylaştı. 56 yaşındaki yıldızın suçu pelerine atması üzerine İtalyan modacı Giorgio Armani’den de cevap gecikmedi.

“ASIL SUÇ MADONNA’NIN”

Milano’da İtalyan gazetecilere konuşan Armani, asıl suçun Madonna’da olduğunu öne sürerek, “Madonna hayır, bu sefer gerçekten haklı değilsin. O çok zor bir sanatçı. Onun hakkında söylemek istediklerimi söylemeye cesaret edemiyorum” dedi.

Madonna ile Armani arasında ‘pelerin’ polemiği


Açıklamalarını gülümseyerek sürdüren Armani, “Esasen pelerinin orijinalinde çok kolay açılabilir bir kanca vardı, ancak Madonna bunun yerine bir bağcık ya da buna benzer bir şey olmasını istedi, tam olarak hatırlayamıyorum. Onun tek yapması gereken o bağcığı hemen küçücük elleriyle biraz gevşeterek, pelerini çıkarmak olmalıydı, ama yapmadı” diye konuştu.

MİLANO MODA HAFTASI’NA GİDEMEDİ

Bu arada Madonna’nın, halihazırda süren Milano Moda Haftası kapsamında Versace’nin defilesi nedeniyle bir etkinliğe katılması gerekirken, sahneden düşmesi nedeniyle bu kente gelemediği ortaya çıktı.

Ünlü modacı Donatella Versace, “Büyük bir heyecanla Madonna’yı bekliyordum, çünkü işin de ötesinde onunla çok sıkı arkadaşız. Ne yazık ki sahneden düştü ve bu nedenle uçuşunu iptal etti” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!