Lügde sapıklarına 15 yıla kadar hapis istendi

Güncelleme Tarihi:

Lügde sapıklarına 15 yıla kadar hapis istendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2019 15:21

Almanya’da kamping alanında 50’ye yakın çocuğa cinsel istismarda bulunup, bunları kaydedip internetten satan üç sapıktan ikisi hakkında iddianame tamamlandı. Sapıkları 15 yıla kadar hapis cezası bekliyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Lügde yakınlarındaki kamping alanında 50’ye yakın küçük çocuğa nitelikli cinsel saldırıyla ilgili iddianame tamamlandı. Soruşturmayı yürüten Detmold Savcısı, biri 56, diğeri 49 yaşındaki iki kişi hakkında hazırladığı iddianameyi mahkemeye sundu. 34 yaşındaki üçüncü sapık hakkındaki iddianamenin de ise kısa sürede tamamlanacağı açıklandı.

GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTEN PAZARLAMIŞ
Davanın bir numaralı sanığı 56 yaşındaki Andreas V. uzun yıllar boyunca en az 28 küçük çocuğa nitelikli cinsel saldırıda bulunmak, görüntüleri kaydedip çoğaltmak ve bunları satmakla suçlanıyor. Suçlamalar arasında çocukları diğer çocuklara cinsel saldırıya zorlamak da var. 49 yaşındaki diğer sapık ise çocuk pornografisini internet üzerinden pazarlamakla suçlanıyor. Diğer sapık 34 yaşındaki Mario V. de yaşları küçük 18 çocuğa nitelikli cinsel saldırıyla suçlanıyor. Sapıkları 15 yıla kadar hapis cezaları bekliyor.

BAKMADAN GEÇME!