Londra'da Türk bebeklerin doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Londrada Türk bebeklerin doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 13:12

Londra’da yakın arkadaş 4 genç anne, birbirlerine yakın aralıklarla doğan 4 kız çocuklarının ilk yaş günlerini birlikte kutladı.

Haberin Devamı

Londra’da yaşayan ve çok ileri bir arkadaşlığa sahip olan Sanem Güvercin, Emel Erbaş, Mehtap Yaşar ve Filiz Nazilli adlı 4 genç anne, çok yakın aralıklarla dünyaya gelen kız bebeklerin arkadaşlıklarını daha da anlamlı bir hale getirerek birlikte doğum günü partisi düzenlediler.

En küçüğü ile büyüğü arasında 3 hafta bulunan, Elisa, Melissa, Eliz ve Mira adlı kız çocukların ilk yaş günü Southgate bölgesinde düzenlenen bir partiyle birlikte kutlandı.
Dört arkadaş bu doğum günü partisinin kendileri ve bebekler için unutulmayacak bir gün ve hatıra olacağını söylediler. Genç anneler doğum günü partisiyle ilgili, “Tesadüfün en güzel yanı kızlarımızın aynı yılda ve yakın aralıkla dünyaya gelmiş olmaları. Dördünün de isimlerinin birbirlerine çok uyumlu olmaları da bizim için ayrıca güzel bir tesadüf” dediler.

‘ONLAR BİZİM İÇİN HAYATIN ANLAMI’

Açıklamalarının devamında ise “İşte bu noktada bizler de bu güzel tesadüfleri birleştirerek daha anlamlı bir hale getirmek istedik ve ilk yaşlarını birlikte kutlama kararı aldık. Bu yüzden de hem bizler hem de bebekler açısından unutulmayacak olan doğum günlerini sevdiklerimiz ve yakınlarımız ile birlikte kutluyoruz. İstiyoruz ki öz kardeş gibi bir arada ve birlikte büyüsünler. Dileriz sevgi dolu, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatları olur. Onlar bizim için hayatın anlamı, dünyaya geldikleri andan itibaren hayatımız daha da renklendi ve mutluluğumuz ikiye katlandı. Anlatması zor ve tarifi olmayan anlar yaşıyoruz. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar. Onları çok seviyoruz” şeklinde konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!