Londra’da eğitim için söyledi

Güncelleme Tarihi:

Londra’da eğitim için söyledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 11:58

Coşkun Sabah, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitime destek amacıyla düzenlenen gecede, İngiltere’nin başkenti Londra’da sahne aldı.

Haberin Devamı

GECEYE, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Londra Konsolosu Ülkü Alemdar, Londra Atatürk Okulları Başkanı Türker Çakıcı, Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu Başkanı Rifat Rifatoğlu, kordinatör Cemaliye Adem, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Devrim Baca ve Major Band’ın ardından sahneye çıkan Coşkun Sabah, dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. Sabah, eskimeyen ve dillerden düşmeyen eserlerini yorumladı. ‘Hatıram Olsun’, ‘Anılar’, ‘Aşığım Sana’, ‘Aşk Kitabı’, ‘Benimsin’ gibi unutulmayan şarkılarından bir seçki oluşturan Sabah, ud çalarken kendinden geçti.
Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Sabah, eğitimin her türlü desteği hak ettiğini söyledi. Geceye katılmak için Türkiye’den geldiğini belirten Sabah, “Yardımın olduğu her yerde biz de varız. Bu vesileyle bu gece sevenlerimle bir araya geldim” dedi. Gece sonunda ayakta alkışlanan Sabah’a teşekkür plaketi ve bir buket çiçek hediye edildi. Etkinlikte, Konsolos Alemdar tarafından Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu Başkanı Rıfatoğlu’na 500 sterlin tutarında yardım çeki takdim edildi.

Haberin Devamı

Londra’da eğitim için söyledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!