Lider fire vermedi

Güncelleme Tarihi:

Lider fire vermedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 10:31

CSKA Moskova’yı konuk eden Bayern Münih, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Dortmund ve Leverkusen’den sonra B. Münih ile Schalke de Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti. Maribor maçında ecel terleri döken Schalke, genç futbolcusu Max Meyer’in golü ve Chelsea’nin Lisbon’u yenmesiyle turu geçti. İkinci tur kuraları Pazartesi çekilecek.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları önceki akşam oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde Almanya dört takımla yoluna devam ederken, Devler Ligi’nde hiç fire vermedi. CSKA Moskova karşısında yıldızlarının büyük bölümünü bankta oturtan Pep Guardiola genç ve şimdiye kadar çok az forma bulan futbolcuları oynattı. Bayern Münih’ih 3-0 kazandığı maçın ilk golünü Müller penaltıdan attı.

KURTARICI MAX MEYER

18. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Müller, maçtaki ilk, Şampiyonlar Ligi’ndeki de 23. golünü kaydetti. Müller bu golle B. Münih formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde en

Lider fire vermedi
çok gol atan futbolcu unvanını aldı. Bayern’in diğer gollerini ise 84. Rode ve 90. dakikada Götze attı. Maribor maçı öncesi grubunda üçüncü sırada bulunan Schalke, bir üst tura çıkmak için Maribor karşısında galip gelip Chelsea’nin de Lisbon’u yenmesini bekleyecekti. Chelsea golleri erken bulurken Schalke, aradığı golü bulmakta zorlandı. İlk yarısı 0-0 berabere biten maçın ikinci yarısında oyuna 19 yaşındaki Max Meyer kurtarıcı olarak girdi.

KURALAR PAZARTESİ ÇEKİLECEK

56. dakikada sahaya çıkan Meyer, 62. dakikada takımının aradığı golü buldu: 0-1. Maçın sonlarına doğru Kaan Ayhan’ın da forma bulduğu karşılaşmayı Schalke 1-0 kazanarak grubunda Chelsea’nin ardından ikinci olarak çıkmayı başardı. Şampiyonlar Ligi ikinci tura 16 takım kaldı. B. Münih, Dortmund, Leverkusen. Schalke, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Basel, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Porto, Monaco, Paris St. ve Donezk gruplarından çıkmayı başardılar. Kurallar gereği aynı ülkenin takımları ikinci turda birbirine rakip olmuyor. Grup birincileri grup ikincileriyle eşleşecek. İkinci turun kuraları Pazartesi günü çekilecek.

Lider fire vermedi


ŞAMPiYONLAR LİGİ MAÇI KANA BULANDI

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda Barcelona ile PSG arasında oynanan karşılaşmada kan döküldü. Barcelona’da Nou Camp’da oynanan ve Katalan ekibinin 3-1 galip geldiği karşılaşma sonrası çıkan kavgada 2 Fransız taraftarın bıçaklandığı öğrenildi. Polisten yapılan açıklamada iki PSG taraftarının farklı noktalarda kaldıkları otele giderken yüzleri kapalı bazı kişiler tarafından bıçakla saldırıya uğradığı belirtildi. Taraftarların acilen hastaneye kaldırdıkları ve birinin durumunun ağır olmasına rağmen ölüm tehlikesi taşımadığı duyuruldu.

Lider fire vermedi


DORTMUND ÇIKIŞ ARIYOR

BUNDESLİGA’’nın 15. Haftası’nın açılış maçında bugün Hoffenheim Frankfurt’u konuk ediyor. Maçın başlama saati 20.30. Yarın ise Bundesliga’da altı karşılaşma oynanıyor. Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan’ın formasını giydiği Dortmund Hertha Berlin’e konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Hoffenheim’ı yenen Dortmund’da tek hedef galibiyet. Dortmumd ligde 14, Hertha’ta da 15. sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde sürpriz bir sonuçla bir üst tura yükselen Schalke ise sahasında ligin istikrarsız sonuçlarını alan Köln’ü ağırlıyor. Son haftalarda puan alamayan Hannover 96 ise alt sıralardan kurtulmak için uğraş veren Werder Bremen’e konuk oluyor. Freiburg ile Hamburg ve Augsburg ile B.Münih de yarın oynuyor. Günün son maçında Mainz ile Stuttgart karşı karşıya geliyor. Pazar günü ise Leverkusen M’Gladbach’ı, Wolfsburg da Paderborn’u ağırlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!