Kravat takmayınca...

Güncelleme Tarihi:

Kravat takmayınca...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 14:47

F1 şampiyonu Lewis Hamilton kravat takıp ceket giymediği için Wimbledon Tenis Turnuvası’nın finalini izleyemedi.

Haberin Devamı

Hamilton ana kortta oynanacak final maçı öncesinde Instagram’da kendisine yollanan Wimbledon biletlerinin bir fotoğrafını paylaşmış ve “Şimdi final maçını izlemeye Wimbledon’a gidiyorum! Erkekler finalini Kraliyet tribününden izlemeye davet edildiğim için onurluyum” yazmıştı.

Ancak Wimbledon görevlileri final maçını izlemeye çiçekli bir gömlek giyerek gelen ünlü şampiyonun tribune girmesine izin vermedi.

F1 şampiyonunun temsilcisi, “Kıyafet kuralları ile ilgili bir yanlış anlaşılma nedeniyle bay Hamilton ne yazık ki finali kaçırdı” dedi.

Wimbledon Turnuvası temsilcileri ise herhangi bir konuk hakkında özel bir açıklama yapamayacaklarını belirtti ancak “Eğer bir konuk ceket giymemiş, kravat takmamış ya da doğru ayakkabılar giymemişse maçlara alınmayacaktır” dedi.

Novak Djokovic ve Roger Federer arasında oynanan final maçını izlemeye gelenler arasında Benedict Cumberbatch, Kate Winslet, Bradley Cooper ve Hugh Grant gibi ünlüler de bulunuyordu.

Manchester United eski menajeri Sir Alex Ferguson ve Fransız futbolcu Thierry Henry de Djokovic’in kazandığı karşılaşmayı izleyen isimler arasındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!