Korkunç kazada Porsche alev topuna döndü

Güncelleme Tarihi:

Korkunç kazada Porsche alev topuna döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2015 16:04

İngiltere’nin Birmingham kentinde 55 bin dolar değerindeki Porsche Cayman GTS marka bir otomobilin park halindeyken arkadan çarptığı Vauxhall motorunun patlayarak alev alması sonucu alev topuna dönüştü.

Haberin Devamı

Vuxhall marka otomobilden çıkan alevler kısa sürede Porshe’ye de sıçradı ve lüks otomobili tamir edilemez hale getirdi. Kazada bir diğer otomobil ve bir minibüs de ağır hasar aldı.

Korkunç kazada Porsche alev topuna döndü


Ondan fazla görgü tanığının 999’ı aramasının ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaye ekipleri yanan otomobilleri söndürmek için uzun süre uğraş verdi.

Olay yerine gelen Westland Ambulans Servisi’nin sözcüsü konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında “ Olay yerine geldiğimizde 4 aracın, 3 otomobil ve bir de minibüsün bir kazaya karıştığını gördük. İlk incelemelerde bir otomobilin park halinde ve boş olan diğer üç araca arkadan çarptığı tespit edildi. Acil durum ekipleri olay yerine geldiğinde otomobillerden ikisi ve minibüs alev almıştı ancak şükürler olsun ki tedavi edilmesi gereken bir yaralı yoktu. Kimsenin olayda ağır yara almamış olması çok büyük bir şans çünkü bu kaza kolaylıkla çok daha ağır ve acı sonuçlara neden olabilirdi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!