Koca yürekli pehlivan ödülünü bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Koca yürekli pehlivan ödülünü bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 13:40

Berlin’de yaşayan 14 yaşındaki güreşçi Tolgahan Önder, Tokat’ta güreş şampiyonasında kazandığı birincilik ödülünü bağışladı.

Haberin Devamı

TOKAT’ın Turhal ilçesinde düzenlenen ‘Bağ Yaprağı Festivali’ kapsamında güreş turnavası düzenlendi. Turnuvaya Almanya’dan tatil için Tokat’a giden 14 yaşındaki Tolgahan Önder de katıldı. 4 rakibini yenerek birinci olan Önder, kazandığı ödülü ise ihtiyaç sahibi bir öğrenciye verilmek üzere Emirseyit Belediyesinin bünyesinde faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma derneğine bağışladı. 14 yaşındaki pehlivanı örnek davranışından dolayı ilk kutlayan, Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul Ağıl oldu.

Koca yürekli pehlivan ödülünü bağışladı
Emirseyit Belediyi Başkanı Ertuğrul Ağıl, şampiyon güreşçi Tolgahan Önder ile babası Osman Önder’i başarılarından dolayı kutladı.

Haberin Devamı

Berlin Türk Güreş Kulübünde güreştiğini belirten Tolgahan Önder, ödül töreninin ardından şunları söyledi: “Turnuvaya, aynı zamanda antrenörüm olaman babamın teşvik etmesiyle katıldım. Karakucak güreşlerini çok sevdim. Bundan sonra hep katılacağım. Sadece Turhal’daki güreşlere değil, Kırkpınar ve Alanya’daki güreşlere de katılmayı istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!