Kendisini ısrarla eve çağıran kız arkadaşına...

Güncelleme Tarihi:

Kendisini ısrarla eve çağıran kız arkadaşına...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 13:05

İngiltere’nin Greater Manchester bölgesindeki Bolton kentinde gittiği partiden erken dönmek istemeyen 32 yaşındaki bir adam kendisini ısrarla eve çağıran kız arkadaşına “Kaçırıldığını ve serbest bırakılması için fidye istendiğini” söyleyince polisin kapsamlı bir soruşturma başlatmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Greater Manchester Polis Teşkilatı’ndan yetkililer adamın kız arkadaşının kendilerini büyük bir panik içinde aradığını ve 6 polis memurunun “kaçırılan” adamın derhal bulunması için bir operasyon başlattığını söyledi.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Dedektif Jo Clowson, cep telefonunu takibe aldıktan ve bulunduğu tahmin edilen bölgede arama yaptıktan sonra adamı bir ev partisinde içki içerken bulduklarını belirtti ve “ Bu gerçekten hayatımda şahit olduğum en aptalca olaylardan biriydi” dedi.

Clowson “Polis kaynaklarını daha fazla harcamak istemedikleri için” adama dava açmadıklarını ancak onu neden olduğu karmaşa nedeniyle para cezasına çarptırdıklarını belirtti. Olayda kız arkadaşın hiç bir suçunun olmadığına inandıklarını belirten Clowson, yaşananların adamın siciline de işlendiğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!