Berat'ın şapkası tabutuna asıldı

Güncelleme Tarihi:

Beratın şapkası tabutuna asıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 16:10

Almanya’dan Türkiye giderken Bulgaristan’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 4 gurbetçi, gözyaşları içinde Uşak’ta ebediye uğurlandı. 3 yaşındaki Berat Karacan’ın anne ve babası cenazeye katılamazken tabutuna asılan küçük şapkası hüznü artırdı.

Haberin Devamı

ALMANYA’NIN Osnabrück kentinden Türkiye’ye gitmek için yola çıkan ve Bulgaristan’ın Filibe şehri yakınlarında trafik kazası geçiren iki gurbetçi aileden hayatını kaybeden Ayşe, Hatice, Maide Gümüş ve 3 yaşındaki Berat Karacan’ın cenazeleri sabaha karşı Uşak’ın Banaz ilçesine götürüldü. Banaz Dilek Camisi’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, Banaz’a bağlı Kızılcaören köy mezarlığında toprağa verildi.

Beratın şapkası tabutuna asıldı

KAYMAKAM TESELLİ ETTİ
Acılı aile yakınlarını Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz teselli ederken, merhumların yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şapkası tabutuna asılan minik Berat Karacan’ın kazadan yaralı kurtulan babası Cemal, annesi Rukiye ve ablası Belinay Karacan ise tedavileri Bulgaristan’da devam ettiği için cenazeye katılamadı. 

Haberin Devamı

Beratın şapkası tabutuna asıldı

Beratın şapkası tabutuna asıldı

BAKMADAN GEÇME!