‘Katil kaçtı: Uzak durun, yakalamaya çalışmayın, sakın konuşmayın!

Güncelleme Tarihi:

‘Katil kaçtı: Uzak durun, yakalamaya çalışmayın, sakın konuşmayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2019 12:41

Köln’de bir klinikte tutulan katil, firar etti. 67 yaşındaki katilin tehlikeli olduğunu açıklayan polis, resmini yayınlayarak halkı uyardı: “Görürseniz sakın yakalamaya çalışmayın. Onunla konuşmayın. Uzak durun!”

Haberin Devamı

ALMANYA’da 1998 yılında 78 yaşındaki komşusunu öldüren Otto Krüger, psikopat teşhisi konduğu için klinikte kontrol altında tutuluyordu. Pazar günü yanında herhangi bir görevli olmadan izinli olarak klinikten dışarı çıktı ve bir daha dönmedi. Klinik yetkilileri polise haber verdi. Polis Krüger’i yakalamak için çalışma başlatırken fotoğrafını da yayınlayarak halkı uyardı.

ÜÇ SAATE KADAR İZİNLİ
Polis yaptığı açıklamada “Otto Krüger psikolojik hasta ve alkollü olunca çok tehlikeli olabilir. Kimse onunla konuşmasın. Sakın yakalamak için girişimde bulunmayın. O psikolojik bir hasta” uyarısında bulundu. Krüger 2014 yılında yanında bir görevliyle klinikten dışarı çıkmış ve 15 gün sonra Bonn’da bir birahanede içki içerken yakalanmıştı. Doktorlar, psikologlar ve terapistlerin ortak değerlendirmesi sonucu Krüger, şubat ayından beri düzenli olarak üç saat dışarıda kalabilme iznine kavuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!