Kahraman sörfçüler kazazede çifti kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Kahraman sörfçüler kazazede çifti kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 11:44

Belçika’nın Beervelde kentinde 17 ve 18 yaşlarındaki iki sörfçü otomobilleri ile göle düşen yaşlı bir çifti boğulmaktan kurtardı. Heyecan dolu kurtarma operasyonu çevredekiler tarafından dakika dakika görüntülendi.

Haberin Devamı

Yaşlı çiftin otomobilinin göle uçtuğunu ve ağır ağır su almaya başladığını gören Robbe Haems ve Bjorn Cuvelier isimli gençler hemen şişme bir bota atlayıp aracın yanına gitti.

İlk önce yolcu koltuğunda oturmakta olan yaşlı kadını pencereden çekip bota çıkartan sörfçüler, daha sonra otomobilin diğer yanına geçerek bir bacağının sakat olduğunu belirten sürücüyü yine aracın camından dışarı çıkartmaya çalıştı.

Ancak yaşlı adam camdan dışarı çıkmayı başaramayınca gölde bir sörf klübünde eğitmenlik yapan Haems bottan dışarı atladı ve batmakta olan aracın sürücü kapısını açarak adamı dışarı çıkartmayı başardı.

Göle bir sörf yarışmasında yer alacak olan torunlarını izlemeye geldiklerini ve aracı park ederken fren yerine gaza basınca suya düştüklerini söyleyen çift “Haems ve Cuvelier’e minnettar olduklarını” belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!