İsviçreli güzeller finale hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

İsviçreli güzeller finale hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 11:00

İSVİÇRE'de 'Miss Schweiz 2014' Güzellik Yarışması Finali, 11 Ekim Cumartesi akşamı Bern kentindeki İsviçre Meclis Binası önünde kurulan kristal çadırda yapılacak.

Haberin Devamı

Yaşları 17-24 Aarasındaki 18 adaydan Sofia Bullo ve Bianca Fiola, kısa süre önce elendi. Büyük finalin son hazırlıklarını Luzern kentindeki Şato Gütsch'te yapan 16 güzelde ise heyecan dorukta. Büyük final için Alp dağlarında form tutan ve Florida'da fotoğraf çekimlerini tamamlayan güzeller final için podyum çalışmalarına Luzern'de devam ediyorlar.

Miss Schweiz 2013 Kraliçesi Dominique Rinderknecht'in tacını hangi güzele devredeceği merakla bekleniyor. Sosyal paylaşım sitelerinde favoriler arasında Celine Morel (22), Rus asıllı güzeller Vera Marzova (20), Miriana Vasovic (21) ve Hun-Türk kökenli Geraldine Schnidrig (20) bulunuyor. Güzellerden Chur Kantonu'nu temsil eden Maude Federspiel (20) mesleği sigortacı olan Serkan isimli bir Türk'le aşk yaşıyor.

Finalde podyuma çıkan adayların yarısı kısa boylu. Altı adayın boyları sadece 1,68 m., en uzun boylu aday ise Miss Zürih Güzeli Natalie Rothenberger 1,77 m. boyunda. İsviçre basını ülkenin en güzel kızlarının günlük çalışmalarını kamuya tanıtmaya başladı. Bir ay sonra 11 Ekim'de başkent Bern'de ülkenin en güzel kızının kim olacağı heyecanla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!