İnsan ve Kent Frankfurt’ta

Güncelleme Tarihi:

İnsan ve Kent Frankfurt’ta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 17:04

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından çekilen İzmirlilerin gözünden İzmir’in anlatıldığı uzun metrajlı ‘İnsan Kent’ belgeseli Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Türk Filmleri Festivali’nde gösterildi.

Haberin Devamı

YAŞAR Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı uzun metrajlı İzmir’e göç eden insanların hikayesinin

İnsan ve Kent Frankfurt’ta
anlatıldığı ‘İnsan Kent’ adlı belgeseli, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, İnsan Kent Belgeseli Genel Yönetmeni Prof. Dr. Nazlı Bayram ve çok sayıda katılımcı da izledi.

Belgesel sinemaseverler tarafından büyük ilgi gördü. Türk Filmleri Festivali’ne katılmaktan onur duyduklarını belirten Barkan, “Yaşar Üniversitesi ve Türk Filmleri Festivali yaşıt. 14’üncü yılında Frankfurt’ta Türk Filmleri Festivali’ni destelemek 14 yaşında olan Yaşar Üniversitesi tarafından son derece gurur verici. Üniversite olarak Avrupa’daki Türk varlığının eğitim, sanat ve kültür etkinliklerine duyarlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Amacımız bu duyarlılığımızı Avrupa’ya,
İnsan ve Kent Frankfurt’ta
Avrupa’daki Türk varlığının bu alanlardaki duyarlılığını da İzmir’e taşımaktır. Ayrıca bu etkinliğe İzmir’in anlatıldığı ‘İnsan Kent’ belgeseliyle katılmak büyük onur” dedi.

BÜYÜK MUTLULUK
‘İnsan Kent’ Belgeseli Genel Yönetmeni ve Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazlı Bayram, “Farklı coğrafyalardan gelerek yaşamını İzmir ile bütünleştiren insanların anlatıldığı belgeselin Frankfurt’ta düzenlenen film festivali vasıtasıyla Almanya’da yaşayan Türklere ulaştırmak büyük mutluluktur” dedi.

İnsan ve Kent Frankfurt’ta

Pınar Gıda Müdürü Mali İşler ve Finans Müdürü Ayhan Durusu, Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürü Hale Duymaz, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nazlı Bayram ve Yaşar Üniversitesi Görsel Yönetmeni Özer Batçıoğlu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!