İngolstadt deplasmanda kazandı

Güncelleme Tarihi:

İngolstadt deplasmanda kazandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 16:06

Bundesliga'da oynanan maçlar arasında haftanın sürprizini İngolstadt yaptı. Deplasmanda Werder Bremen'i 90. dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0 yenen ligin yeni takımı, zirveden kopmuyor. Kaleci Ramazan Özcan 360 dakikadır gol yemiyor.

Haberin Devamı

Bundesliga'da B. Münih galibiyet serisini sürdürdü. Deplasmanda Darmstadt ile karşılaşan Bayern Münih, maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Ha

İngolstadt deplasmanda kazandı
fta içinde Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında oynayan yıldız futbolcularını kulübede oturtan Pep Guardiola, bu kez Götze ile birlikte Bernat, Rode, Kimich ve Coman gibi daha önce çok az forma şansı bulan futbolcuları ilk 11'de sahaya sürdü. Guardiola, sakatlığı geçen Martinez'i de ikinci yarıda oyuna soktu. B. Münih, yıldız futbolcularından yoksun çıktığı maçı Vidal, Coman ve Rode'nin golleriyle 3-0 kazandı. Beşinci hafta sonunda puanını 15'e çıkardı.

INGOLSTADT ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Ligi yeni takımı İngolstadt, Werder Bremen deplasmanında üç puanı çıkarmayı bildi. Lige müthiş bir başlangıç yapan İngolsdat'ın galibiyet golü 90. dakikada penaltıdan geldi. Hartmann, faul sonucu kazanılan penaltıyı gole çevirdi. Bu maçta da İngolstadt kalesini Ramazan Özcan korudu. Ramazan bu karşılaşmada da gol yemezken, gol yemeden tamamladığı maç sayısını dörde çıkardı. Tecrübeli kaleci, bu sezon beş maçın dördünde kaleye geçerken, 360 dakikada hiç gol yemedi. Ramazan'ın kalesini koruduğu ligin yeni takımı İngolstadt, beş hafta sonunda üç galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. 10 puanı bulunan ligin yeni takımı, zirveyi bırakmadı.

TOLGA İLK KEZ

Uzun bir aradan sonra Tolga Ciğerci ilk kez sahaya çıktı. Ayak parmağındaki kırık nedeniyle sahalardan uzak kalan Tolga, eski takımı Wolfsburg'a karşı 77 dakika top oynadı. Bu karşılaşmada Hertha güçlü rakibi Wolfsburg'a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Maçtaki iki golü de biri penaltıdan olmak üzere Dost kaydetti. Geçen hafta galip gelen Hamburg ile Frankfurt arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere bitti. Sezona kötü başlayan M'gladbach Köln'e de yeniledi. Bu sezon oynadığı beş maçın tamamını kaybeden M'gladbach, Köln karşısında 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Maçtaki tek golü 64. dakikada Modeste attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!