İngilizler milli takıma ilanla antrenör arıyor

Güncelleme Tarihi:

İngilizler milli takıma ilanla antrenör arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 11:55

Ülke basketbolunda yeni bir yapılanmaya giden İngiltere, milli takımın alt yaş kategorilerine antrenör bulmak için ilan yayımladı.

Haberin Devamı

İngiltere birçok spor dalında üst seviyede mücadele eden ülkelerin başında geliyor. Ancak ada ülkesinin ortalamanın altında kaldığı ender sporlar da var... Bunların başında futboldan sonra dünya çapında en çok ilgi gören spor basketbol geliyor.

Bu durumu değiştirmek isteyen devlet yetkilileri ve İngiltere Basketbol Federasyonu 2016 yılının başından itibaren yeni bir yapılanmaya gitti. Ocak 2016'da organizasyonun başına yeni bir CEO getiren basketbol federasyonu yönetimi, resmi sitesinden yayımladığı ilanla alt yaş milli takımlarına antrenör aradığını duyurdu. U18/U17/U16 ve U15 takımları için baş antrenör ve teknik ekip üyesi arayan İngiltere Basketbol Federasyonu, yeni yapılanma sonunda Türkiye'de düzenlenecek olan EuroBasket 2017'de yer alacak 24 takımdan biri olan Büyük Britanya'nın teknik ekibine eklemeler olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Resmi sitede yayımlanan ilanda dört pozisyon için başvuru alınıyor; baş antrenör, yardımcı antrenör, takım menajeri ve performans analiz uzmanı.

İşe alınacak kişilere ilk etapta 10 aylık sözleşme teklif edeceğini açıklayan federasyon, performansın yeterli bulunması hâlinde 22 aylık yeni bir sözleşme yapılacağını belirtti. Başvurular 7 Kasım 2016'ya kadar devam edecek.

BAKMADAN GEÇME!