İki Almanyalı Türk'ten acı haber

Güncelleme Tarihi:

İki Almanyalı Türkten acı haber
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2014 13:24

Haberin Devamı

İki Almanyalı Türkten acı haber
Almanya'dan Muğla’nın Fethiye ilçesine tatile giden evli ve 1 çocuk babası Ali Osman Karapaça, 30 Haziran'da otele yerleştikten sonra tur
İki Almanyalı Türkten acı haber
ile Köyceğiz ilçesindeki Sultaniye Kaplıcaları'nı ziyaret etti. Burada en son çamur banyosu sonrası duş bölümünde görülen Karapaça'nın dönüş yolunda tur teknesinde olmadığı anlaşıldı. Tekne görevlileri geri dönerek Karapaça'yı kaplıcada aradı ancak bulamadı. Cep telefonunu ve özel eşyaları teknede bulunan Karapaça’nın kaybolduğu jandarmaya bildirildi.

CESEDİ KIYIYA VURDU
Karapaça'nın kaplıcaya 150 metre mesafedeki göle düşmüş olabileceği ihtimali üzerine jandarma ekipleri, 3 kilometre genişliğinde ve 35 metreye kadar derinliğe sahip gölde günlerce arama yaptı. Kaplıca çalışanları dün saat 08.30 sıralarında Ali Osman Karapaça'nın kıyıya vurmuş cesedini buldu. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

YAKINLARINA HABER VERİLDİ
Karapaça'nın cesedinin bulunduğu, ilçede bir kaç gündür aramaları izleyen ve Bursa'ya dönen ağabeyi Kemal Karapaça'ya bildirildi.
Kemal Karapaça, acı haberi kardeşinin boşandığı Alman eşinden dünyaya gelen 19 yaşındaki kızı Sahra Korflhr'a telefonla verdi. Karapaça, "Sahra hem okuyor hem çalışıyor. Kendisine olayın ardından babasının sadece elbiselerinin bulunduğunu söyledim. Bana, 'Ben elbiselerini değil babamı istiyorum' demişti. Şimdi ise acı haberi vermek zorunda kaldım. Çok üzüldü" dedi. Karapaça’nın cenazesi Bursa'da toprağa verilecek.

KAZADA AYAĞINI TATİLDE HAYATINI KAYBETTİ

İki Almanyalı Türkten acı haber

Öte yandan yaz tatili için Almanya'dan Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi'ne gelen ve sol bacağı diz altından kesik 21 yaşındaki Nergül Çetinkaya, boğularak hayatını kaybetti.
Almanya'da 5 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından sol bacağını diz altından kaybeden Çetinkaya, annesi İpek Çetinkaya ile birlikte tatil için 20 gün önce Geyikli Beldesi'ndeki yazlıklarına gitti. Komşularının küçük kızı ve Çetinkaya, pazar günü Geyikli İskelesi yanındaki plaja gitti. Sığ bölgede yalnız denize giren Çetinkaya, bir anda suya batıp çıkmaya başladı. Yardıma koşan vatandaşlar Çetinkaya'yı sahile çıkardı. Acil yardım ekipleri Çetinkaya'nın öldüğünü belirledi. Çetinkaya'nın ölüm haberi çevresini yasa boğdu. Genç kızın İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!