İddianamede şoke eden itiraf

Güncelleme Tarihi:

İddianamede şoke eden itiraf
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 12:38

Dokuz yaşındaki oğlunu, sevgilisi Christian L. ile birlikte üç yıl boyunca pedofillere pazarlayan 49 yaşındaki anne Berrin T., bu sabah mahkemeye çıkarıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA’da Freiburg Eyalet Mahkemesi’nde başlayan davanın ilk duruşmasına iki sanık da elleri kelepçeli olarak getirildi. Berrin T. bitkin bir halde, pişman ve başı öne eğik salona girdi. Basın mensupları görüntü ve fotoğraf çekerken iki sanık da utançlarından yüzlerini kapattı. Daha sonra yana aynı masanın arkasında oturdular. 

Duruşma başlamadan önce savcı yaptığı açıklamada, 39 yaşındaki Christian L.’nin küçük çocuğun pedofillere pazarlanmasıyla ilgili tüm ayrıntıları itiraf ettiğini ve onun verdiği bilgilerin soruşturmada çok yardımcı olduğunu söyledi. Savcı, küçük erkek çocuğunu para karşılığı sapıklara pazarlayan annesinin mahkemede ifade verip vermeyeceğini ise bilemediklerini söyledi.

BAZI DİNLEYİCİLER AĞLADI
Christian L.’nin itiraflarının da yer aldığı iddianamede tüyleri ürperten bilgiler yer aldı. Savcı duruşmada 108 sayfadan oluşan iddianameye okumaya başlayınca salonda bulunanların tüyleri ürperdi. Bazı kişilerin ağladığı görüldü...
Basın mensupları dahil herkesi şok eden bilgilerden biri; iki caninin küçük çocuğu henüz dört yaşındayken pedofillere satma kararı alması. Diğer bir bilgi de karar alındıktan bir yıl sonra yani 2015 yılında küçük çocuğu pedofillere satmaya başlamaları. Bu iğrenç olay ikilinin yakayı ele verdiği 2017 yılının eylül ayına kadar sürmüş.
Ayrıntılar az sonra...

BAKMADAN GEÇME!