Hollywood starları Köln'e çıkartma yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hollywood starları Kölne çıkartma yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2014 12:47

THE Expendables 3 (Cehennem Melekleri 3) filminin yıldızları filmin Almanya galasına katılmak için Köln'e çıkarma yaptı.

Haberin Devamı

Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Jason Statham, Kellan Lutz ve Wesley Snipes gibi Hollywood yıldızları filmin Köln'deki galasında hayranlarının ve basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Önce kırmızı halıda basının önüne çıkan yıldızlar daha sonra tarihi Köln Katedrali'ni ziyaret ederek yemek yediler. Beş özel jetle İspanya'dan Köln- Bonn Havalimanı'na gelen 5 ünlü yıldızı hayranları saatler öncesinden kaldıkları Hyatt Hotel önünde beklemeye başladılar.

Siyah limuzinleri ile hayranlarına imza vermeden otelin garajından odalarına çıkan yıldızlar, ertesi gün Friesenplatz'daki sinemada yapılan galaya kırmızı halıdan geçerek geldiler.

Ünlü oyuncu Sylvester Stallone ve diğer yıldızların bin civarındaki hayranı oyuncuları alkış, "Rocky, Rocky" tezahüratları ve çığlıklarla karşıladılar.

Daha sonra izlenen filmin ardından Köln Katedrali'ne giden yıldızlarla bazı hayranları korulamaları aşıp fotoğraf çektirme fırsatı buldu.

Sylvester Stallone daha sonra üç kızı ve eşiyle buluşup yemek yedi. İki günlük Köln turunun ardından film ekibi Paris galası için şehirden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!