Hollanda BJK Derneği Gorinchem’de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Hollanda BJK Derneği Gorinchem’de buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 11:15

Dernek yöneticisi Mali Müşavir İbrahim Atilla’ya ait ofiste yapılan toplantıda 2014 yılı çalışmaları değerlendirildi . 2015 yılında yapılması düşünülen çalışmaların da masaya yatırıldığı toplantıda önemli kararlar alındı.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları “Hollanda Beşiktaşlılar olarak gönül bağı içinde olduğumuz Beşiktaşımıza yakışan bir yönetim oluşturduk. 2015 yılı mart ayında üyelerimize yönelik bir kültür ve eğlence gecesi düzenliyeceğiz. Ayrıca önümüzdeki aylarda Türkiyedeki ihtiyaç sahibi bazı köy okulları için kırtasiye kampanyası başlatacağız.Toplanan yardımla alacağımız kırtasiyeleri 2015 yılı nisan ayında Türkiye ye getirip, ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere bizzat dağıtacağız dernek olarak dağıtacağız bununla ilgili detayları ileriki günlerde basın toplantısı düzenleyerek bildireceğiz” dedi.

İstanbul gezisi düzenleyeceğiz

Torunoğulları “Camiamız toplumsal konularda duyarlı olmaya devam ediyor. Biz eğitimin önemine inanıyoruz. Bu bağlamda egitim çalışmaları bizler için büyük önem taşıyor. Avrupa daki duyarlı vatandaşlarımızı bu kampanya ya duyarlı olmaya çağırıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu kampanya ile ilgili detaylı bilgiler vereceğiz. Ayrıca önümüzdeki yıl üye sayımızı arttırmak istiyoruz. Bunun için bir çalışma grubu oluşturduk. Arkadaşlarımız genç kartalları üye yapacaklar. Yine Nisan ayı içerisinde Hollandalı Beşiktaşlılardan oluşan grubumuz ve dernek üyelerimiz ile İstanbul gezisi düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!