Hızlı ve öfkeli damat düğünü kaçırdı!

Güncelleme Tarihi:

Hızlı ve öfkeli damat düğünü kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 12:01

İngiltere’nin Manchester kentinde düğününden sadece bir gün önce düzenlediği bekarlığa veda partisinde 5 spor araba kiralayıp 5 sağdıcı ile birlikte şehrin sokaklarında hız yapan damat,  uzun süren bir kovalamacanın ardından bir polis otosuna çarpıp gözaltına alınınca düğününü kaçırdı.

Haberin Devamı

İsmi basına açıklanmayan 28 yaşındaki damadın bekarlığa veda partisi için bir Lamborghini Gallardo, iki Audi R8 ve iki de AMG Mercedes model otomobil kiraladığı açıklandı.  

Damat ve arkadaşlarının şehrin ana yollarında hız yapmaya başladığı ve kısa sürede polis otoları tarafından takibe alındığı belirtildi. Polisin kullandığı araçlardan çok daha hızlı spor otomobiller sürmekte olan grup, uzun süre polisten kaçmayı başardıysa da sonunda yakalandı.  

Manchester polisi yaşananları sosyal medyada takipçilerine dakika dakika anlattı. Polis yetkilileri Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada “Hızlı ve öfkeli” diye tanımlayarak dalga geçtikleri grubun gözaltına alınmasından sonraki gün 22:30 sularında kefaletle serbest bırakıldığını belirtti ancak “Bu durumun düğün ile ilgili planları nasıl etkilediğini bilmediklerini” söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!