Hesap günü!

Güncelleme Tarihi:

Hesap günü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 10:27

Maria 19 yaşındaydı. Annesi ve gerçek babasının yerine koyduğu üvey babasıyla yaşıyordu. İyilikseverliğiyle çevresinde çok seviliyordu. Çok da güzeldi... Güzelliğinden dolayı annesi, Gaziantepli üvey babası ve çevresindekiler ona ‘Fıstık’ diye hitap ediyordu. Ancak Maria’nın kaderi, yüzü ve kalbi kadar güzel olmadı. Gönlünü kaptırdığı, karnında taşıdığı sekiz aylık bebeğinin babası ve onun bir arkadaşı tarafından vahşice katledildi.

Haberin Devamı

Maria’nın karnındaki bebeğin babası Türkiye kökenli 19 yaşındaki Eren ve Polonya kökenli arkadaşı, geçen Ocak ayında genç kızı, “Doğacak bebeğe birlikte eşya alalım” diye kandırdı. Tuzağa düşürdükleri Maria'yı arabaya bindirdiler. Önce biraz dolaştırdılar. Karanlık çökünce de ormana götürdüler. Kızı sürükleyerek ormanın derinliklerine, kimsenin görmeyeceği bir yere getirdiler.

Karnında taşıdığı bebeği de öldürmek amacıyla önce karnından iki kez bıçakladılar. Ardından yanlarında getirdikleri benzin bidonunu, aldığı bıçak darbeleriyle yerde kıvranan Maria'nın üzerine boşaltıp ateşe verdiler. Alevlerden kendisini ve kanındaki bebeği kurtarmak için can havliyle koşmaya başlayan Maria, fazla ilerleyemeden olduğu yere yıkıldı. Alevlere teslim oldu.

Oracıkta, soğuk bir kış günü karnındaki bebeğiyle aramızdan ayrıldı Maria. Yanmış ve üzeri hafif toprakla örtülmüş bedenini ertesi günün sabahı bir köpek buldu. Sabah yürüyüşüne çıkan bir kişi, köpeğinin biraz uzakta durup havlaması üzerine yanına gidince korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine gelen polis ve adli tıp uzmanları genç kızın cesedini morga kaldırdı. Cinayet masası ekipleri kısa süre sonra da iki katil zanlısını yakaladı. Zanlılar cinayeti birbirinin üzerine yıkmaya çalıştı.

İki zanlının yargılanmasına yarın başlanıyor. Kamuoyu, insan vicdanını derinden yaralayan cinayetin zanlılarına, adaletin ne diyeceğini merak ediyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!