"Her gün aşk acısı çekiyorum"

Güncelleme Tarihi:

Her gün aşk acısı çekiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 15:13

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jessica Alba, her gün aşk acısı çekiyor.

Haberin Devamı

„Sin City 2: A Dame to Kill For“ filmin Almanya'daki prömiyer öncesi demeç veren Jessica Alba, aşk konusuna değinerek, "Aşk korkunçtur" dedi.

"CANIM YANIYOR"
Bild gazetesine konuşan 33 yaşındaki güzel oyuncu, aşk hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti: "Aşk, en harika şey ama bir o kadar da korkunç. Aşk, hastalığa benzer."
Filmde canlandırdığı karakterin aşk acısını gerçek hayatta da yaşadığını belirten Alba, "çocuklarım bana her gün yeniden aşk acısı yaşatıyor" dedi. Çocuklarına duyduğu özlemin bazen yük olduğunu açıklayan Alba, "onları o kadar çok seviyorum ki, canım yanıyor" diye ekledi.

Bu nedenle kızları Honor (6) ve Haven (3) ile her gün telefonda görüştüğünü ifade eden Alba, 2004 yılından beri eşi Cash Warren (35) ile sürdürdüğü ilişki için "birbirimizi tamamlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

"BEN DE KALP KIRDIM"
Warren'den önce kendisinden 12 yaş büyük olan nişanlısı Michael Weatherly ile ilişkisini sonlandıran Alba, daha sonra birçok erkekle tanıştığını, ancak aşık olamadığını ifade etti. Bu sürede kendisinin de kalp kırdığını itiraf eden güzel oyuncu, bunun kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!