Hannover'e bir haller oldu

Güncelleme Tarihi:

Hannovere bir haller oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 14:06

Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96 hızla düşüşe geçti. Bırakın galibiyeti son üç haftadır puan bile alamıyor. Kalesinde de son üç haftada gördüğü gol sayısı daha önceki 11 maçta yediği gollerden sadece bir eksik.

Haberin Devamı

HANNOVER sezona çok iyi başladı. Peş peşe galibiyetler elde etti. Puanını artırdı ve üst sıralara kadar yükseldi. İlk 11 haftada ligin en başarılı sav

Hannovere bir haller oldu
unma yapan takımlarından biriydi. Rakip forvetlere gol şansı çok az veriyordu. 11 haftada kalesinde maç başına gördüğü gol ortalaması ise birdi. Bayern Münih'ten dört, Gladbach'dan da üç gol yemese ortalama çok daha aşağılarda olacaktı. Ancak son haftalarda takımda ciddi bir düşüş başladı.

PUAN ALAMIYOR

Hannover, Berlin'de Hertha'yı 2-0 yendiği karşılaşmadan sonra üç maç yaptı. Ancak her üç maçta da sıfır çekti. Daha önce vermediği gol pozisyonlarını rakiplerine vermeye başladı. Üç maçta tam 10 gol yedi. Çöküş Leverkusen maçıyla başladı. Sahasında rakibin üç golüne engel olamadı. Ardından Hoffenheim deplasmanına çıktı. Burada kalesine giren dört golü engelleyemedi. Maçı 4-3 kaybetti. Son oynanan Wolfsburg karşılaşmasında ise takımın defansı tel tel döküldü. Aşağı Saksonya derbisinde sadece karşılaşmayı ve puanları değil, itibarı da bir anlamda kaybetti. Derbinin kaybı tarfatarın tepkisini doğurdu. Hannover taraftarı da alınan yenilgiye ve kaybedilen derbiye çok sert tepki gösterdi. Futbolcuları yuhaladı.

Hannovere bir haller oldu


CEYHUN'U HEDEFLERİNE ALDI

Taraftarın ilk tepkisi Ceyhun'a oldu. Wolfsburg maçında iyi oynamasına rağmen taraftarın en çok tepki gösterdiği futbolculardan biri Ceyhun Gülselam'dı. İlk golde hata yapan futbolcuyu Hannover taraftarları protesto ettiler. Bu maçta Ceyhun hem def1ansa hem de hücuma katkı sundu. Daha önceki maçlarda olmadığı kadar kaleye şut çekti. Attığı beş şutla kaleyi en çok yoklayan futbolculardan biriydi. En çok ikili mücadele kazanan futbolcuların başında geldi. Ancak maçtan çıkınca da seyircinin tepkisini üzerine çekti. Tayfun Korkut, Ceyhun'u oyundan aldı. Hannover taraftarı bu kararı alkışladı. Ceyhun da tepkisini gülerek gösterdi. Taraftarın eleştiri oklarını yönelttiği Ceyhun'a takım arkadaşları sahip çıktı. Schulz “Taraftarın oyundan alınan bir oyuncuya sevinmeleri anlamsız ve ben de bir anlam veremiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!