"Hamsik, Napoli'den ayrılmak istiyor çünkü aptal değil"

Güncelleme Tarihi:

Hamsik, Napoliden ayrılmak istiyor çünkü aptal değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2019 09:29

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Çin ekibi Dalian Yifan'a transfer olmaya hazırlanan Marek Hamsik'in takımdan ayrılma gerekçesini açıkladı.

Haberin Devamı

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, 2007 yılından beri kulüpte forma giyen ve Çin ekibi Dalian Yifang'a transferi an meselesi olan Marek Hamsik hakkında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"YAZIN İZİN VERMEDİM ÇÜNKÜ..."

Hamsik'in sezon başında ayrılmasına izin vermediğini açıklayan Laurentiis, "Hamsik, Napoli'de hep örnek bir profesyonel oldu ve en zor anlarda bile kimseye ihanet etmedi. Sezon başında Çin'e gitmek istediğini söyleyince, hayır demiştim çünkü Ancellotti yeni gelmişti ve teknik adamın tüm oyuncuları görmesini istedim" dedi.

"APTAL OLMAYAN HAMSIK..."

Aurelio De Laurentiis sözlerini "Sonrasında Fabian Ruiz geldi. Aptal olmayan Hamsik, iki rol için dört oyuncu olduğunun farkına vardı. Bunlardan birinin Fabian Ruiz olduğunu ve kendisinden de iyi olduğunu anladığı için takımdan ayrılıp Çin'e giderek emekli maaşı alabilirim diye düşünüyor. Bu yüzden ayrılmak istiyor" ifadeleriyle tamamladı.

Haberin Devamı

Dalian Yifang, Napoli ile 15 milyon euro bonservis ve bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Çin temsilcisi Hamsik ile birkaç gün içerisinde 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

BAKMADAN GEÇME!