'Hamileliği tecrübe etmek isterdim'

Güncelleme Tarihi:

Hamileliği tecrübe etmek isterdim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 12:38

Dünya Ağır Siklet Boks (WBC) şampiyonu Deontay Wilder, 2 Aralık'ta İrlandalı Tyson Fury ile yapacağı maça hazırlanırken; Alabama'daki kampta çarpıcı konuştu. Engelli kızının kendisini dünya ağır siklek boks şampiyonu yaptığını kaydeden Wilder, çocuklara olan sevgisini dile getirdi, "Hamileliği tecrübe etmek isterdim" dedi.

Haberin Devamı

Dünya Ağır Siklet Boks maçında şampiyon Deontay Wilder, Cumartesi günü İrlandalı Tyson Fury ile Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers'in  maçlarını yaptığı Staples Center'da kozlarını paylaşacak. Wilder, sonucu merakla beklenen dev maç öncesi güncel hayatıyla ilgili konuştu.

10 yıllık boks kariyerinde 39 kez rakiplerini nakavt etmesine karşın 7 çocuğuyla vakit geçirmeyi her şeye tercih eden Wilder, sürpriz bir de itirafda bulundu. Hamileliği tecrübe etmek istediğini kaydeden ünlü boksör, "Bir erkeğin çocuk taşıyıcılığına imkan veren bir keşif yapılırsa bunu imzalamak isterdim. Gerçekten bunu isterdim. Kız arkadaşıma, 'Hadi bir bebek yapalım ve taşıyıcılığını ben yapacağım' derdim. Bir kadının bu dünyada yaşadığını deneyimlemek isterdim" diye konuştu. Kadınların dünyanın en güçlüleri olarak tanımlayan Deontay Wilder, "Ayın yedi günü kanaması olanlardan bahsediyoruz. Kendimi Anne Kaz gibi hissediyorum. Çocuklarımı günde altı ya da yedi kez öpüyorum. Hepsinin kendine özgü özellikleri var ve hepsini çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Hamileliği tecrübe etmek isterdim
Eski eşi Jessica Scales-Wilder'dan 6 çocuğu ve son kız arkadaşı Telli Swift'ten de bir üvey kızı olan Wilder, 13 yıl önce Spina Bifida teşhisiyle doğan kızı Naieya'ya ayrı bir parantez açıyor. Omurgayı oluşturan kemiklerin omurgada bir boşluk oluşturacak şekilde gelişimlerini tamamlayamamalarına verilen
bir omurga hastalığı olan Spina Bifida ile doğan Naieya'nın kendisini boksa başlattığını kaydeden Deontay Wilder, " -Çocuğunuz olmadan aşkı bilmezsiniz- derler. Bu doğru. Naieya bir diğer savaşçı ruh. Elimdeki dövmede 'Başarıya giden yol' yazıyor. Doktora gittiğimde ya iğnelerle tedavi görecekti ya da ameliyat olacaktı. Acı çekiyordu ve kızım beni ağlatıyordu. Kızım benim bir parçam ve sanki bana oluyormuş gibi oluyordu. Ancak ona yardım edemiyordum." sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Naieya'nın durumunun kendisine motive kaynağı olduğunu belirten Dünya ağır siklet boks şampiyonu, "Dövüşmediğim zaman babaydım, baba olmadığım zaman da dövüşçüydüm. Bunu sadece Naieya için değil diğer çocuklarım için de yaptım. Bir kişi sadece benimle değil, çocuklarımla da dövüşüyordu. Çocuklarıma bir şeyler yapacağımı ya da bir şeyler yapılacağını söylediğimde - yapılacaktır. Ve baba kazanacaktır." sözleriyle motivasyon kaynağını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!