Hamburg 508 dakika sonra gol attı

Güncelleme Tarihi:

Hamburg 508 dakika sonra gol attı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 11:30

Hamburg, 508 dakika sonra gol attı. Ancak son dakikada yediği golle maçı kaybetti. Hertha, Augsburg yenilginin faturasını hakeme çıkardı. Hertha Teknik Direktörü Luhukay “Hakem yüzünden kaybettik” dedi.

Haberin Devamı

Bundesliga'nın kuruluşundan beri ligde mücadele eden tek takım Hamburg'da sıkıntılar bitmiyor. Dinozor lakaplı Hamburg son sezonlarda yaşadığı krizi 2014-2015 sezonuna da taşıdı. İki hafta önce teknik direktör değiştiren Hamburg'da yeni görevi üstlenen de var olan derdine ilaç olamadı. Sahasında konuk ettiği Frankfurt'ta son dakika golüyle yenilen Hamburg'da moraller iyice bozuldu.

SON DAKİKA GOLÜ İLE YIKILDI
Altıncı haftaya girildiğinde gol atamayan tek takım Hamubrg, tam 508 dakika sonra gol sevinci yaşadı. Frankfurt ile oynanan maçta 44. dakikada Seferoviç'in golüne engel olamayan Hamburg, devreyi 1-0 yenim kapattı. 58. dakikada ise bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Müller, takımına eşitlik getiren golü attı: 1-1. Tolgay Arslan'ın 86 dakika sahada kaldığı karşılaşmanın bitiş düdüğüne saniyeler kala Hamburg, bu kez Piazon'un golüyle yıkıldı:1-2. Sahadan 2-1 yenik ayrılan Hamburg, haftayı puansız ve son sırada tamamladı.

HERTHA HAKEME FATURA ÇIKARDI
Çarşamba günü Wolfsburg'u yenerek üç puan alan Hertha Berlin, Augsburg deplasmanında puansız döndü. Halil Altıntop'lu Augsburg'a penaltı golüyle 1-0 yenilen Hertha'da hakem Dankert'e büyük tepki gösterildi. Hertha Teknik Direktörü Luhukay “Biz hakem yüzünden kaybettik. Hakem Augsburg'un sert oyununa göz yumdu. Augsburg'lu futbolcuları korudu. Olmayan bir penaltıyla maçın sonucunu belirledi” dedi. Hertha bu yenilgiyle 5 puanda kalırken Augsburg ise 8. sıraya yükseldi.

OKAZAKİ İLK SIRADA
Bundesliga'da sezonun gol açısından en kısır haftası geride kaldı. 18 takımlı ligde sadece 16 gol atıldı. İki maç golsüz sona ererken, bu hafta dört maç da 2-1 bitti. En farklı skoru ise 2-0'la lider Bayern Münih, deplasmanda Köln karşısında elde etti. Bu hafta dokuz takım gol atabilirken, bu sezon ilk kez bir haftada yedi takım gol sevinci yaşayamadı. Geride kalan altı hafta sonunda gol krallığı yarışında ise Mainz'li Okazaki beş golle ilk sırada yer alıyor. Onu, Köln maçında bir gol atan Götze dört golle takip ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!