Hala bekar olan yakışıklı ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Hala bekar olan yakışıklı ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 15:49

Hollywood'un ünlü yıldızı Geroge Clooney, evlenerek birçok kadını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak piyasada kadınların hayal dünyasını canlı tutan en az Clooney kadar yakışıklı ve hala bekar olan ünlü isimler de mevcut.

Haberin Devamı

İşte hala bekar olan yakışıklı ünlüler:

Hala bekar olan yakışıklı ünlüler

- Gerard Butler (44)
Hukuk fakültesinden mezun olan Butler, uzun boylu ve egzotik kadınlardan hoşlanıyor. Sık sık güzellerle görülen ünlü oyuncu, kendisini "kötü erkek" olarak ilan etmesine rağmen verdiği bir demeç sırasında artık dünya evine girmeye hazır olduğunu söyledi. . Eski sevgilileri ise şunlar: Priyanka Chopra (32), Laurie Cholera (34), Cameron Diaz (42), Katherine Heigl (35) ve Jennifer Aniston (45).

Hala bekar olan yakışıklı ünlüler

- Leonardo DiCaprio (39)
Başarılı oyuncu, şimdiye kadar Oscar Ödülü'ne sahip olamadığı gibi, henüz hayatının kadınını da bulamadı. Sarışın mankenlerden hoşlanan DiCaprio, Kate Moss (40), Helena Christensen (45), Bar Rafaeli (29), Gisele Bündchen (34), Erin Heatherton (25)ve son olarak Toni Garrn (22) ile sevgili olmuştu.

Haberin Devamı

Hala bekar olan yakışıklı ünlüler

- Jake Gyllenhaal (33)

„Brokeback Mountain“ filmi ile ünlenen Gyllenhaal, Taylor Swift (24) ve Kirsten Dunst (32) ile birlikte oldu. Bugünlerde 25 yaşındaki manken Alyssa Miller ile görüntülenen Gyllenhaal'un hala arayışta olduğu söyleniyor.

Hala bekar olan yakışıklı ünlüler

- Scott Eastwood (28)

Hollywood'un yaşayan efsanesi Clint Eastwood'un oğlu Scott, ABD'li „Town&Country“ dergisi tarafından "en çok arzulanan bekar erkek", „People“ dergisi tarafından ise "yaşayan en seksi erkek" ilan edildi.
Britt Brousseau (24) ile görüntülenen Eastwood'un ne zaman kiminle evleneceği merak konusu.

Hala bekar olan yakışıklı ünlüler

-Jared Leto (42)
Müzik alananında da başarılı olan Oscar Ödüllü oyuncu Leto, rahat tavırları ile kadınları mıknatıs gibi çekiyor.
Oyuncu Cameron Diaz ile bir süreliğine nişanlı kalan Leto, Lindsay Lohan (28), Scarlett Johansson (29) ve Lupita Nyong'o (31) ile ilişki yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!