Gruplar için son adım

Güncelleme Tarihi:

Gruplar için son adım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 14:07

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanş maçları yarın ve 27 Ağustos Çarşamba günü oynanacak.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen 20 takım, play-off turunda rövanş maçlarında mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi play-off turunda elenen takımlar ise Avrupa yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.
Beşiktaş, Arsenal ile 0-0'ın rövanşında Londra'da Emirates Stadyumu'nda tur arayacak. 27 Ağustos Çarşamba günü TSİ ile 21.45'de başlayacak maçı Portekizli hakem Pedro Proenca yönetecek. Beşiktaş'ta ilk maçta sakatlığı nedeni ile oynayamayan Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın, Londra'daki maçta ilk 11'de olması beklenirken, geçen Cuma günü gerçekleşen idmanda ayak bileğinden sakatlanan ve çekilen MR sonrası sağ ayak bileği yan bağında 2. derece yırtık olduğu tespit edilen Necip Uysal ise Arsenal maçında forma giyemeyecek.
Siyah beyazlıların rakibi Arsenal'da ise sakat ve cezalı oyuncular, teknik direktör Arsena Wenger'i düşündürüyor. İlk maçta sakatlanan İspanyol orta saha oyuncusu Arteta ve kırmızı kart cezalısı Ramsey forma giyemeyecekken, Arsenal takımının hafta sonu Premier Lig'de yaptığı Everton maçında takımına son dakika golü ile 1 puan kazandıran Fransız forvet Giroud'un ise bu önemli rövanş karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı ise belli değil. Takıma bu hafta sonu oynanan Everton maçı ile dönen Alman Milli Takımı oyuncuları Mesut Özil ve Per Mertesacker ise daha hazır olmamaları Arsenal'ın bir diğer önemli eksiklerinden.
Bütün gollü bereberliklerde Beşiktaş'ın tur atlayacağı karşılaşmada Arsenal'a ise tur için galibiyetten başka skor yetmiyor.

Haberin Devamı

ATHLETIC BILBAO-NAPOLI MAÇINI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK
Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçlarında Arsenal-Beşiktaş maçı dışında 9 maç daha oynanacak. Çarşamba gecesinin bir diğer önemli maçı olan Athletic Bilbao-Napoli maçını Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. İki takımın İtalya'da oynadığı ilk maç 1-1'lik skor ile tamamlanmıştı.
Yarın ve 27 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçlarının programı ve ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

26 AĞUSTOS SALI (YARIN)
19:00 Zenit-Standard Liege (1-0)
21:45 Porto-Lille (1-0)
21:45 Celtic-Maribor (1-1)
21:45 APOEL-Aalborg BK (1-1)
21:45 BATE-Slovan Bratislava (1-1)

27 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
21:45 Arsenal-Beşiktaş (0-0)
21:45 Malmö-Salzburg (1-2)
21:45 Ludogorets-Steaua Bükreş (0-1)
21:45 Leverkusen-Kopenhang (3-2)
21:45 Athletic Bilbao-Napoli (1-1)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!