Gökhan Saki: Volkan ve Melo kickboksa başlamalı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Saki: Volkan ve Melo kickboksa başlamalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 14:40

Dünya kickboks Şampiyonu Gökhan Saki, "Volkan Demirel ve Melo gibi futbolcular kickboksa başlamalı, içlerindeki hırsı atarlar" dedi. Dünya kickboks Şampiyonu Gökhan Saki önemli açıklamalarda bulundu. Dövüş kariyeri için büyük çaba harcadığını söyleyen Saki, sokakta bir kavgaya asla karışmayacağını, en fazla saldırganı tutup etkisiz hale getireceğini söylüyor

Haberin Devamı

Hollanda'da doğan, şu an Dubai’de yaşayan Dünya Kickboks Şampiyonu Gökhan Saki, reklam filmi tekliflerini görüşmek üzere İstanbul’a geldi. Son dönem ünlü kadınlar arasında kickboks modası başladı.

Saki; Burcu Esmersoy, Sinem Kobal, Fahriye Evcen, Zehra Çilingiroğlu, Pamela Spence ve Akasya Asıltürkmen gibi kickboks yapan ünlü kadınların peformansını değerlendirdi.
Özellikle ünlü kadınlar son dönem kickboks yapmaya başladılar. Son dönem moda olmasının sebebi nedir? Taciz, kapkaç, erkek şiddetine karşı kendini koruma mı?
Tabii onun da etkisi var. Her yer gibi Türkiye’de de bu tarz kötü olaylar oluyor. Kickboks en iyi savunma sporudur. Çok iyi kardiyo antrenmanıdır. Üstelik kadınlar muhteşem bir fiziğe sahip olurlar kickboks yaparak
Fahriye Evcen, Burcu Esmersoy, Sinem Kobal’ın kickboks performanslarını nasıl buluyorsun?
Türkiye’de aynı yerde antrenman yapıyoruz. Videolarını izleme şansı buldum. Burcu Esmersoy’un yüksek tekmesi çok iyi. Sinem Kobal çok çevik. Fahriye’nin yumrukları etkili.
Türkiye’de projelerin var mı?
Normalde Dubai’de yaşıyorum. Ama Türkiye’de de yaşamak istiyorum. Türkiye’den çok sayıda reklam, sinema filmi teklifi alıyorum. Uygun olanları değerlendiriyorum. Ayrıca burada gösteri maçları da yapmak istiyorum.
Galatasaraylı Sneijder ile büyük dostluğunuz var. Tatillerde bile berabersiniz. Nereden geliyor bu dostluk?
Hollanda’da tanışıyoruz. Bu yaz İbiza’da Yolanthe’nin partisine davet ettiler beni. O partiden sonra iyice pekişti dostluğumuz. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Kickboks, fitness, kondisyon dersleri alıyor benden
Sahada çok sakin Sneijder. Ama o da iyi bir kickboksçu değil mi?
Evet Sneijder sakindir. Saha içinde agresif olan Volkan Demirel gibi Melo gibi oyuncular için kickboks çok iyidir. İçlerindeki siniri hırsı atarlar, sahaya bir şey kalmaz.
Kıvanç Tatlıtuğ da iyi dostunuz o sizden ders alıyor mu?
Bu aralar başlayacak. Kıvanç’ın fiziği kickboksa çok uygun. Ondan beklentilerim büyük. Bir başladı mı sonunu getirir. Boyu iyi, hırslı, hızlı, çevik, atletik.
Survivor şampiyonu Turabi de yurtdışında kafes dövüşü yapmış. Kickboksta dünyaca tanınıyormuş. Siz tanıyor musunuz onu?
Tanımıyorum. Kendinden eminse ona bir maç ayarlayayım.
Sizle mi?
Yok benim sıkletimde değil kendisi
Kafes dövüşlerine katıldığı doğru mu?
İnanmıyorum. Katılsa duyardım.
Türkiye’de özellikle trafikte çok kavgalar oluyor. Sizi tanımayan biri kafa tutsa kavga eder misiniz?
Küfür de etseler dışarıda kimseyle kavga etmem. Kariyerimi sokakta ipsiz sapsız adamlarla kavga ederek bitirmem. Bana hamle yapsa bile tutup etkisiz hale getirip polis çağırırım asla vurmam.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!