Germania mağdurlarına SunExpress’ten destek

Güncelleme Tarihi:

Germania mağdurlarına SunExpress’ten destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2019 12:55

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, iflas başvurusunda bulunan Almanya merkezli Germania Hava Yolları’nın yolcularını sabit fiyat avantajıyla taşıyor.

Haberin Devamı

ANADOLU’dan Avrupa’ya direkt ve tarifeli seferlerle hizmet veren SunExpress, Almanya merkezli hava yolu şirketi Germania’nın iflas başvurusunda bulunması üzerine, firmanın Türkiye’de tatil yapan müşterilerine indirimli taşıma hizmeti vermeye başladı. Germania yolcularına, 98.99 Euro olarak sabitlenen fiyat üzerinden biletlerini kendi seyahat acenteleri aracılığıyla SunExpress uçuşlarıyla değiştirebilme imkanı sunulurken, dönüş biletlerini henüz almamış yolcular da yine rezervasyon yaptırabilecek.
SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, kuruldukları günden bu yana Türk turizminin gelişiminde önemli rol oynadıklarını söyledi. Özellikle Türk pazarı için güvenilir bir uçuş ortağı olduklarını belirten Glade, “Türkiye’ye karşı sorumluluklarımızın farkındayız. Mevcut durumdan etkilenen yolculara merkezimiz Antalya’dan ve aktarma merkezimiz İzmir’den istikrarlı fiyatlarla ve müşteri desteğimizle seyahatlerini gerçekleştirme imkânı ve kapasite artışı sunuyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!