Gergin gün akşam tatlıya bağlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Gergin gün akşam tatlıya bağlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 11:30

Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç
Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz. Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir. Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Boğa
Bazı alanlarda bulunduğunuz yeri veya konumu korumak için yersiz bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Ancak, daha mantıklı düşünüldüğünde esnekliğin ve rahat düşünmenin size hareket alanı sağlayacağını fark edebilirsiniz. Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

İkizler
Bazı konularda net fikirlere sahipsiniz, mükemmelliği yakalamak için çıtayı yüksek tutuyor ve çevrenizdeki kişilerden, iş birlikçilerinizden veya ekip arkadaşlarınızdan da bunu bekliyorsunuz. Ancak, biraz daha esnek olmanız bu kişilerle ilişkilerinizi rahatlatacağı için, diğer konuların da daha rahat akmasını sağlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Yengeç
Önemli amaç veya hedeflere sahipseniz, her şey yolunda gidebilir. İçinizden bir ses dışarıda bir yerde daha iyi seçenekler olduğunu söylüyorsa, sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Olumsuz kişilerden uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Aslan
Hayatınızda hangi iş, ilişki veya başlıkları tutmak veya hangilerini bırakmak istediğiniz konusunda detayı düşünmeli ve adil olmaya çalışmalısınız. Müşkülpesent bir izlenim vermeye veya bazı yanlış noktalara dikkat çekmeye başladığınız an da, diğerlerinin de boş durmadığını göreceksiniz. Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Başak
Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız. Bir süredir gözden kaçırılmış açıların ve düşüncelerin tekrar gündeme getirilmesi ve daha olumlu yaklaşımlar içerisinde olunması söz konusu olabiir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Terazi
Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir. Bu durumu bu kişilere söyleme gereği hissedebilir ve açıkça sorular sorabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Akrep
Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin. Paranız veya sahip olduğunuz şeyler konusunda kimseye güvenmemelisiniz. Gündem değişebilir veya bazı konulara yaklaşımınız ya da konuların gidişatı farklılaşabilir. Bazı çözüm yolları göründüğünde, siz bir önceki durumu tercih ediyorsanız, bunu da dile getirmekten veya uygulamayı sürdürmekten vazgeçmeniz için bir neden bulunmuyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Yay
Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz. Belki de, sizin düşündüğünüzün tam aksi, uzun vadeli düşünmüyor ya da verimli fikirler geliştirmiyor olabilirsiniz. Siz en akıllı burçlardan birisisiniz, en iyisini yapabilirsiniz. Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Oğlak
Pek hoşunuza gitmeyebilir, ama bazı işler ya da konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, istediğiniz sonuçları vermeyebilir veya beklentilerinizi karşılamayabilir. Yanlış hesap yapmış olmanın da bir ilki var elbette:9 Gülümseyin. Önemsediğiniz kişilere yapacağınız jestler karşılıksız kalmayacaktır. Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Kova
Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir. Bu kişilerden kaçmaya çalışsanız dahi, sizinle uğraşmayı sürdürebilirler. Ancak, siz, zamanınızı çaldırmamalı ve kendi işinize bakmalısınız. Ancak, genel olarak aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş zamanlardasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Balık
Bazı konuların halledilmesi veya yetiştirilmesi için kendinize bir takvim belirlemiş olabilirsiniz, ama ancak biraz daha zaman gerekeceğe benziyor. Anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde ne kadar sakin ve esnek olabilirseniz, o kadar faydasını görürsünüz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygundur. Rüyalarda artış olabilir. Gün genelinde ise, iletişim kurmak zor olabilir, tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir gün içerisinde, ama haftanın geçen haftadan yayılan olumlu atmosferden de etki alacağı da düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise, ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi, toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!