Genç futbolcunun kalbi antrenmanda durdu

Güncelleme Tarihi:

Genç futbolcunun kalbi antrenmanda durdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 15:18

Almanya’nın Langenfeld kentinde TuSpo Richrath kulübünde futbol oynayan 17 yaşındaki Batuhan Özalp’ın kalbi, sahadaki antrenmanda durdu. Doktorlar iki saat uğraştı ama kurtaramadı.

Haberin Devamı

BATUHAN Özalp daha 17 yaşında, hayat dolu bir gençti. 5 yaşında futbol oynamaya başlamıştı. Leverkusen takımında oynama şansı yüksekti. Ancak dört yıl önce göğsünde hissettiği ağrılar üzerine doktora giden Türk gencinin kalbinde iltihap olduğu teşhisi konuldu. Bir grip salgınından kalmıştı. 

Batuhan ilaç tedavisiyle normal yaşamını sürdürüyordu. Düsseldorf civarındaki Langenfeld’te TuSpor Richrath takımında çok sevdiği futbolu devam ettiriyordu. Antreman yaparken birden eğildi. Arkadaşları şaka yapıyor sandı. Ancak şaka değildi. Önce dizleri üstüne düşen Batuhan, sonra yere yığıldı. Doktorlar iki saat boyunca Batuhan’ı tekrar hayata döndürmek için mücadele etti. Kalp masajı yaptılar ama Batuhan’ın duran kalbi bir daha atmadı.

Genç futbolcunun kalbi antrenmanda durdu

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE TOPRAĞA VERDİLER
Özalp ailesi Batuhan’ın ölümüyle sarsıldı. Aileye başsağlığı mesajları yağıyor. Takım arkadaşları ise Batuhan formasıyla maça çıktı. Aile için bir de bağış kampanyası açıldı. Oğlunun genç yaşta ölümüyle sarsılan baba Özcan Özalp, Batuhan’ın neşeli, hayatı seven birisi olduğunu söyledi. Batuhan, Türkiye’de toprağa verildi.

BAKMADAN GEÇME!