Geleneksel sekse son verdim!

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel sekse son verdim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 13:25

Alman oyuncu Desiree Nick (61) soyundu. Ünlü oyuncu kendisinde ‘klostrofobi’ye yol açtığı gerekçesiyle yedi yıldır seks yapmadığını söyledi.

Haberin Devamı

ALMAN Bild Gazetesi’nde çıplak fotoğrafları yayınlanan 61 yaşındaki Desiree Nick, “Kendimi 39 yaşında hissediyorum. Buna KDV oranını da ekleyebilirsiniz. Emekli olmadan önce herkesin çıplak poz vermesini doğru buluyorum. Bu çıplak pozlar benim hayatımı sürdürdüğümün delilleri. Geçmişte benim yaşımda hiçbir kadın bugünkü gibi çekici değildi. Hiç estetik yaptırmadım. Aynada gördüklerim benim hoşuma gidiyor. Ayrıca birkaç kırışıklığın bulunmasını da güzel buluyorum” dedi. 

Güzelliğini ve formunun sırrının bahçe işlerine ve şarkı söylemeye bağlı olduğunu belirten Nick, şu sıralar aşık olmadığını da belirterek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Hiç aşık değilim. Rahatsız edilmek ve bana yüklenme olsun istemiyor. Çok güzel bir hayatım var. Partnerim tarafından yaşam stilimin tehlikeye düşmesini istemem. O tür şeyleri çok geride bıraktım. Rüya erkek her zaman bir rüyadır. Tüm gerçekler kahvaltı masasında ortaya çıkar.”

Haberin Devamı

Geleneksel sekse son verdim

‘BENİ ETKİLEMİYOR’
‘Geleneksel sekse’ son verdiğini belirten Nick, “Ben cinselliği sportif nedenlerden dolayı bırakmadım. Geleneksel seks bende klostrofobi yaratıyor. Seks ihtiyacı duymuyorum eğer aşık değilsem. Yedi yıl seks yapmadan yaşamak dramatik bir durum yaratıyorsa da beni etkilemiyor. Seksi çok stresli buluyorum. Ve rahatsız edici” dedi.

BAKMADAN GEÇME!