Galatasaray'da Prandelli krizi büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Prandelli krizi büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 12:11

Sarı kırmızılı kulüpte Duygun Yarsuvat yönetimince görevine son verilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli arasında sözleşme feshine yönelik bir hukuk mücadelesi başladı.

Haberin Devamı

Prandelli görevine son verilmesinin ardından sarı kırmızılı yönetimle fesih tazminatı için uzlaşamayınca avukatları aracılığıyla FIFA ve devamında CAS'a kadar sürecek olan bir hukuk sürecini başlatmış durumda.

Prandelli'nin avukatı aracılığı ile sarı kırmızılı kulübe gönderdiği hukuk dilekçesi ve talepte; Galatasaray'dan 2 yıllık ücretinin tamamını ve ayrıca sözleşmesinde yer alan başarı bonuslarını, kupa ve şampiyonluk primlerinin tamamını kazanılmış gibi farzederek istediği öğrenildi. Böylece Prandrelli'nin Galatasaray'dan istediği para miktarının 10 milyon Euro'ya yaklaştığı öğrenilirken, bu durumun önümüzdeki günlernde sürecek hukuk mücadelesi sonucu netlik kazanacağı bildiriliyor.

Ancak yılda 2 milyon euro gibi bir ücret ödenen Prandeli ile Galatasaray Yönetimi arasındaki sözleşme feshi süreci uzayıp, ihtilaf ortaya çıkınca sarı kırmızılı kulüp, Beşiktaş'ın daha önce ünlü İspanyol teknik adam Del Bosque ile yaşadığı bir tazminat sürecinin ortaya çıkma riski doğduğu ileri sürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!