‘Galatasaray favori’

Güncelleme Tarihi:

‘Galatasaray favori’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 14:32

Menajerliğini Mithat Demirel’in yaptığı ve kadrosunda da İsmet Akpınar’ın bulunduğu Alman Alba Berlin basketbol takımı yarın Galatasaray ile İstanbul’da oynuyor. Demirel, maçta kendi takımının değil, favorinin sarı kırmızılılar oluğunu söyledi.

Haberin Devamı

TÜRK Hava Yolları Euroleague maçında Galatasaray'a konuk olacak Alba Berlin, bugün Türkiye'ye uçuyor. Yarın İstanbul'da oynanacak maç öncesi konuşan Alba Berlin Menajeri Mithat Demirel, favorilerin kendilerinin olmadığını söyledi.

‘Galatasaray favori’


2006-2007 Sezonu'nda sarı kırmızılı formayı giyen 36 yaşındaki Alba Berlin Menajeri Demirel “Gala
‘Galatasaray favori’
tasaray çok güçlü ve tecrübeli bir takım. Çok iyi bir antrenörleri var. Tecrübelerini ve güçlerini de Kızılyıldız maçında bir kez daha gösterdiler” dedi. Galatasaray'da oynadığı yıllarda sarı kırmızılı taraftara hayran kaldığını belirten Demirel “Müthiş bir taraftar grubu var. Takıma maç kazandıran ve oyuncuyu her an motive eden ateşli bir taraftar. Ancak Galatasaray'ın cezası nedeniyle bu maç seyircisiz oynanacak. Müthiş seyircisi göremeyeceğiz” dedi.

KADROLARI ÇOK GÜÇLÜ

Seyircinin olmamasının kendileri için bir avantaj olup olmadığını sorusuna ise Demirel “Galatasaray’ın seyircisi büyük bir güç. Olmamaları bizim için avantaj gibi olsa da rakibimizin kadrosu çok güçlü. Tecrübeli ve maçın skorunu etkileyebilecek bir kadroya sahip. Galatasaray favori. Ancak biz de yenilmek için İstanbul’a uçmuyoruz” dedi.

ALBA'DA İSMET VAR

Galatarasay’ın yarınki rakibi Alba Berlin’in menajerliğini, uzun yıllar kaptanlığını yapan ve Alba formasıyla lig ile kupa şampiyonlukları yaşayan Mithat Demirel yapıyor. Oyuncuları arasında ise genç oyun kurucu İsmet Akpınar da bulunuyor. Sezon başında şansız bir sakatlık geçiren genç oyuncu, geçen yıl Almanya’da en iyi çıkışı yapan basketbolculardan biriydi. Alman U 20 milli takımının kaptanlığını da yapan İsmet’in sarı kırmızılı takıma karşı uzun süre forma bulması bekleniyor. Alba Berlin’in antrenörü Sasa Obradoviç de Galatasaray ile oyanayacakları karşılaşmayla ilgili temkinli konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!