G.SARAY KULiSLERi ISINIYOR

Güncelleme Tarihi:

G.SARAY KULiSLERi ISINIYOR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 03:05

4. yıldız sezonunda güçlü bir yönetim oluşturmak isteyen tecrübeli isimler biraraya geldi. Aysal’ı ikna çabaları sonuç vermeyince yeni bir başkan arayışına girildi. Listenin tepesinde Ali Dürüst bulunuyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY’DA herkesin dikkat kesilerek, ne yapacaklarını merakla beklediği Ali Dürüst cephesi ekibi tamamlasa da bir başkan adayı aranıyor.
Faruk Süren ve Ali Dürüst, başkan adayı olarak öne çıkmaya sıcak bakmazken bir lider bulunduğu takdirde yönetim kurulu listesi büyük ölçüde hazırlandı. Bu kritik süreçten 4. yıldız rekabetinin yaşanacağı sezonda Galatasaray’ın etkilenmemesi adına acil kongre planı yapan Ali Dürüst ve camianın önemli isimleri listeyi oluşturdu. Futbol takımı ve kulübün genel başarısı adına Ali Dürüst ile birlikte Refik Arkan, Abdurrahim Albayrak, Niyazi Yelkencioğlu, Mete Başol, Ali Gürsoy ile Fatih Altaylı da bu zorlu süreçte görev almayı kabul etti.
25 Ekim’deki kongrede başkan adayı olarak öne çıkmaya şimdilik soğuk bakan Ali Dürüst yada Faruk Süren, ikna edildiği takdirde kısaca yönetim kurulu listesi kısaca büyük ölçüde hazır halde.
Galatasaray’ın bu önemli isimleri arasında sürekli bir telefon trafiği yaşanırken özellikle yöneticilikteki üstün tecrübesi eski 2. başkan Ali Dürüst, adaylık için ikna edilmeye çalışılıyor.

VAKiT DARALIYOR 6 GÜN KALDI
G.Saray’ın 7 önemli ismi bir araya gelip ekip halinde hareket ederken, vakit ise giderek daralıyor. Çünkü 25 Ekim 2014’te yapılacak olan kongre için başkan adaylarının listelerini 2 Ekim 2014 tarihine kadar Divan Kurulu’na teslim etmesi gerekiyor.
Abdurrahim Albayrak
Ali Dürüst
Refik Arkan
Mete Başol
Niyazi Yelkencioğlu
Ali Gürsoy
Fatih Altaylı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!