Futbolcu antrenörünün fotoğrafını tuvalette çekti

Güncelleme Tarihi:

Futbolcu antrenörünün fotoğrafını tuvalette çekti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 14:35

Haberin Devamı

ALMANYA'da iş mahkemesi ilginç bir karara imza attı. Saarbrücken İş mahkemesi bir futbolcunun tuvalette antrenörünün fotoğrafını çekmesini hukuka aykırı olmadığına karar verdi. Mahkeme Hakimi “Futbolda dünyasında ve inşaat sektöründe bulunanlar kendi aralarında böyle şeyler yapabilir. Bu normal bir durum” diyerek futbolcunun tuvalette antrenörünün fotoğrafını çekmesini yasalara aykırı olmadığına hükmetti.

FUAT KILIÇ'IN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Mahkemeye taşınan tuvaletteki fotoğraf çekme olayı şöyle gelişti: Alman Dördüncü Ligi'nde mücadele eden Saarbrücken takımı otelde kampa girdi. Takımın çalıştırıcısı Fuat Kılıç fuftbolcularla toplantı yaptığı sırada tuvalete çıktı.

Peşinden de bir zamanlar Bundesliga'da da forma giyen golcü futbolcu Stefan Reisinger de tuvalete gitti. Reisinger, yan kabinede tuvalete Kılıç'ın oturduğunu anlayınca, iki tuvaleti birbirinden ayıran barakanın altından cep telefonuyla antrenör Kılıç'ı fotoğrafladı.

Kılıç, futbolcusundan fotoğrafı silmesini istedi. Futbolcu da ret etti. Bunun üzerine kulüp yönetimi devreye girdi. Futbolcu çektiği fotoğrafı silmemekte direnince kulüp yönetimi de sözleşmeyi feshederek futbolcuyu gönderdi. Sözleşmesinin feshedilmesine itiraz eden golcü futbolcu, açtığı davayı kazandı. Hakim, tuvalette antrenörün fotoğrafının çekilmesinin sözleşmeyi feshedecek bir gerekçe olmadığına hükmetti. Kulüp yönetimi şimdi bir üst mahkemede itiraz davası açmak için kendilerine karanının yazılı gerekçesinin bildirilmesini bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!