Filmi, oyuncularıyla birlikte izleyin

Güncelleme Tarihi:

Filmi, oyuncularıyla birlikte izleyin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 14:43

Geleneksel Frankfurt Türk Film Festivali, bu yıl 15’inci senesini kutluyor.

Haberin Devamı

2 Ekim’de Palais im Zoo’da yapılacak galayla başlayacak festivalin açılış filmi ‘Kocan Kadar Konuş’ olacak. Film, başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın da katılımıyla 4 Ekim’de CineStar Metropolis sinemasında gösterilecek.

Kültürlerarası Transfer Derneği tarafından düzenlenen, Hessen Eyaleti Başbakanı Volker Bouffier, Bilim Bakanı Boris Rhein, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik ve Frankfurt Anakent Belediye Başkanı Peter Feldmann’ın himayesindeki festival, 9 Ekim’e kadar sürecek. Festivalde, CineStar Metropolis, Orfeo’s Erben ve Film Forum Höchst sinemalarında 35 kadar film izleyiciyle buluşacak.

Filmi, oyuncularıyla birlikte izleyin


CEZAEVİNDE FİLM

Frankfurt Türk Film Festivali’ne Filiz Akın, Zülfü Livaneli, Murat Yıldırım ve Ezgi Mola’nın yanı sıra çok sayıda yönetmen, sinema yazarı, yapımcı ve oyuncuları da katılacak. Festival Başkanı Hüseyin Sıtkı, seyirciyi heyecan verici filmlerin yanı sıra ‘Altın Elma Sinema Ödülleri’, kısa film yarışması, konser, sergi ve panellerin de yer aldığı zengin bir programın beklediğini söyledi.

Bu yıl sığınmacı sorunlarının ele alındığı filmlere de yer verilen festival kapsamında ayrıca, Frankfurt Preungesheim Cezaevi ve Anne Frank Okulu’nda da film gösterileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!