Fernandao, Beşiktaş'a gitmek istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Fernandao, Beşiktaşa gitmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 13:19

Fenerbahçe'de 4. golcü durumuna düşen Jose Fernandao'nun, Bursaspor'da kendisini gol kralı yapan eski hocası Şenol Güneş'in Beşiktaş'ına gitmek istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fernandao, 2014-15 sezonu gol kralı...

Fenerbahçe, Fernandao'yu geçen sezon başında büyük umutlarla transfer etti. Ancak Brezilyalı Fernandao, bekleneni veremedi. Bu sezon ise sakatlığının da etkisiyle Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Robin van Persie'nin ardından 4'üncü golcü durumuna düştü.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; forma umudu iyice zayıflayan 29 yaşındaki Fernandao, sürpriz bir hamlenin altyapısını oluşturmaya başladı. Fernandao, Bursaspor'dayken, 22 golle gol kralı olmasında büyük payı bulunan eski hocası Şenol Güneş'in yanına, Beşiktaş'a gitmek istiyor.

"ŞENOL GÜNEŞ, SICAK BAKIYOR"

Fernandao aracılar vasıtasıyla zemin yoklamaya başladı. Beşiktaş'ın bu talebe ne yanıt vereceği şimdilik belli olmasa da Vincent Aboubakar'dan memnun olmayan Şenol Güneş'in, Fernandao'ya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Fikret Orman yönetiminin de rakamın uygun olması halinde Fernandao konusunda Şenol Güneş'in olası bir isteğini yerine getireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin ise Fernandao'yu devre arasında elden çıkardıktan sonra teknik direktör Dick Advocaat'ın belirleyeceği yeni bir golcü transfer etmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!