Esma'nın ölümünün ardındaki sır perdesi hala kalkmadı

Güncelleme Tarihi:

Esmanın ölümünün ardındaki sır perdesi hala kalkmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 00:02

Meslek eğitimini tamamlayan ve yaşam dolu genç kızın ani intiharına kimse inanamıyor. Çalışan, hayata bağlı ve hayalleri bulunan Esma'nın neden köprüden atladığı hala sır. 21 yaşındaki Esma tüm aramalara rağmen hala bulunamadı. Polis yoğun aramalarını sürdürürken her ihtimale karşı bir ambulansı da aramalar sırasında kanal kıyısında da hazır bulunduruyor.

Haberin Devamı

BERLİN'de Pazar akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla aralarında çıkan anlaşmazlıktan sonra kendisini kanalın soğuk sularına atan 21 yaşındaki Esma hala bulunamadı. Esma'nın kendisini kanala attığı Elsen Köprüsü çevresinde aramaları yoğunlaştıran polis ve dalgıçlar özellikle kıyı kenarlarında aramalarını sürdürüyor. Her ihtimale karşı polis bir de ambulansı kanal kıyısında hazır bekletiyor.

Esmanın ölümünün ardındaki sır perdesi hala kalkmadı


KÖPEKLER DE DEVREDE

Pazar akşamından beri süren arama çalışmalarından henüz bir sonuç çıkmazken, genç kızın üzgün ailesinde de umutlu bekleyiş sürüyor. Polis aileye aramalarla ilgili düzenli olarak bilgi de veriyor. Bugünden itibaren eğitilmiş köpekleri de arama timlerine dahil edecek. Öte yandan Esma'nın ailesi Türkiye'nin Berlin Başkonsolosluğundan da yardım talebinde bulundu. Başkonsolosluk yetkilileri de her türlü yardımı yapacaklarını söyledi.

Esma, erkek arkadaşı Yaşar ile Pazar akşamı köprü üzerinde yürürken bilinmeyen bir nedenle aralarında anlaşmazlık çıktı. İkili arasında ne geçtiği tam bilinmezken, erkek arkadaşının polise verdiği bilgiye göre Esma'nın aniden köprüden aşağı atlayarak o bölgede hızlı akan kanal sularında kaybolduğu yönünde.

EVLİLİK DÜŞÜNÜYORDU

Esma ile Yaşar'ın bir süreden beri görüştükleri ve iyi anlaşan bir çift olarak çevrelerinden biliniyordu. İki gencin ailelerini de birbirini çok yakından tanıdığı ve aile dostu olduğu öğrenildi. Esma'nın yaşamına son vermesine kimse inanamıyor.

Esma ile Yaşar'ın birlikteliğini iki ailenin de bildiği ve gençlerin evlenme planı yaptıkları bu plana iki ailenin de olumlu baktığı da öğrenildi. Öte yandan Esma'nın bulunması için ilk günden itibaren yardım isteyen acılı ailenin kimliği belirsiz kişilerin telefonlarıyla taciz edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!