Emrah ve eşinden şok karar!

Güncelleme Tarihi:

Emrah ve eşinden şok karar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 15:02

Geçtiğimiz günlerde oğulları Elyasa'yı kucaklarına alan Emrah ve eşi Sibel Kirer 30 bavulla İstanbul'u terk etti.

Haberin Devamı

Şarkıcı Emrah Erdoğan, eşi Sibel Kirer ve yeni doğan bebeği Elyasa ile dün sabah THY’nin tarifeli seferi ile Brüksel’e uçtu. Emrah ve ailesi bir süre yurt dışında yaşayacak.
Sadece gidiş bileti aldı

Dün sabah saat 06:00'da 30 bavul ile havalimanına gelen Emrah'ın sadece gidiş bileti alması dikkatlerden kaçmadı. Belçika'da evi bulunan şarkıcının taşınır gibi eşya götürmesi, kafalarda soru işareti oluşturdu. Ünlü şarkıcının hakkında çıkan haberlerden bunaldığı öğrenildi.

Bunlar canımı yakıyor

Son olarak rol aldığı acılı tavukburger reklamıyla ilgili polemikler ve hakkındaki 'cimri' haberleri bardağın dolmasına yol açtı. Emrah'ın yakın çevresine, " Huzurum kalmadı. Bu haberler canımı yakıyor. Bazen buralardan temelli gitmek istiyorum" diye dert yandığı biliniyor.

Haberin Devamı

2 milyon dolara imza attı

Sözcü'nün haberine göre; Emrah, Brüksel'e gitmeden önce bir gün önce bir kanalın yılbaşı çekimine katıldı. Emrah'ın kanaldan 2 milyon dolar aldığı konuşuluyor. Emrah'ın menajeri, konusuyla ilgili kendisine ulaştığımızda, "Emrah uzun bir süre dönmeyecek" demekle yetindi.

Fotoğraf bedava

Bebeği Elyasa'nın fotoğraflarını medyaya 100 bin liradan satacağı konuşulan Emrah, Brüksel'e ayak basar basmaz oğlunun fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!