Elindeki çakmağı aldım, cebindekini çıkardı ve...

Güncelleme Tarihi:

Elindeki çakmağı aldım, cebindekini çıkardı ve...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 15:03

Almanya’nın başkenti Berlin’de ocak ayında 8 aylık hamile Maria’yı bıçaklayıp üstüne benzin dökerek yakan katil zanlıları Eren T. ile Dainel M.’nin duruşmasında, cinayetle ilgili önemli detaylar çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Tanık Sascha G., katil zanlısı Eren T.’yi suçladı. Tanığın duruşmada anlattıklarına göre Eren T., 8 aylık hamile sevgilisi Maria’yı çocuğu aldırmak için korkutmak istedi. Ancak olay kontrolden çıktı. Tanık Sascha G., aynı evde kaldıkları sanık Daniel M.’nin olay gecesi eve geç geldiğini, “Ben çok pis bir iş yaptım” dediğini ve üstünün feci benzin koktuğunu söyledi.

Sascha G., Daniel’in, olayla ilgili şu bilgileri verdiğini anlattı: “Her şeyi Eren planladı. Maria’yı sadece korkutmak istedik. Ancak olay çığırından çıktı. Ben Eren’i tutmak istedim. Elinden çakmağı çekip aldım. Ama başka bir çakmak daha çıkardı. Ben olay yerinden kaçtım.”

Eren T. ile Daniel M., 19 yaşındaki 8 aylık hamile Maria’yı bebeğe bir şeyler alalım diye evden çıkarmış ve ormana götürüp genç kadını bıçaklayıp ardından üzerine benzin dökerek diri diri yakmıştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!