Eğer ayrılırsa çok üzülürüm

Güncelleme Tarihi:

Eğer ayrılırsa çok üzülürüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2019 14:08

ALMAN devi Bayern Münih'in transfer gündeminden düşmeyen Manchester City'li futbolcu Leroy Sane için İngiliz kulübünün teknik direktörü vize verdi. Manchester City'in İspanyol Teknik Direktörü Pep Guardiola “Sane isterse gidebilir” dedi.

Haberin Devamı

İspanyol Teknik Direktör Guardiola “Sane karar vermek zorunda. Eğer gitmek istiyorsa gidebilir. Ama o giderse biz üzülürüz. Onu tutmak istiyoruz. Kalması için yeni sözleşme sunacağız. Her şey onun elinde. Kararı o verecek. Sane'nin potansiyelini ve seviyesini biliyoruz. Özel kalitesi olan bir futbolcu. Ondaki kaliteyi bulmak her zaman kolay değil” dedi.

Eğer ayrılırsa çok üzülürüm
Bayern Münih mayıs ayında Sane'yi transfer etmek istediğini açıkladı. Görüşmeler de yapan kulüp yönetimi, 23 yaşındaki Alman milli futbolcuyu renklerine bağlamakta kararlı. Kulüp yönetimi de Sane ve menajerinin kararını bekliyor. İngiliz kulübü yöneticileri de Sane'nin bir an önce karar vermesini istiyor. İngiltere'de transfer sezonu 8 Ağustos'ta sona erecek. Bu yüzde Sane'nin gitmesi durumunda yönetimin onun eksikliğini gidermesi için yeni bir futbolcu alamaya fazla zamanı yok.

BAKMADAN GEÇME!