Duvara Karşı'da son beş oyun!

Güncelleme Tarihi:

Duvara Karşıda son beş oyun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 14:55

Türkiye kökenli Alman yönetmen Fatih Akın'ın ünlü filmi Duvara Karşı'dan uyarlanan ve 2008 yılından beri sergilenen opera Giessen Devlet Tiyatrosu'nda son beş kez sahnelenecek.

Haberin Devamı

Türkiye kökenli Alman yönetmen Fatih Akın'ın başta Altın Ayı olmak üzere çok sayıda ödül kazanan filmi Duvara Karşı'dan uyarlanan opera, Giessen Devlet Tiyatrosu'nda sahneleniyor. Besteci Ludger Vollmer tarafından yazılan ve ilk kez 2008 yılında Bremen'de sahnelenen Almanca-Türkçe opera Duvara Karşı, yönetmen Catherine Miville tarafından sahneye uyarlanmıştı. Martin Spahr'ın müzikal yönetmenliğini üstlendiği opera, Orta Hessen Türk Toplumu'nun (Türkische Community Mittelhessen) desteğiyle sahneleniyor.

5 KEZ DAHA SAHNELENECEK

Eser, Giessen Devlet Tiyatrosu Büyük Salonu'nda 28 Nisan Perşembe, 21 Mayıs Cumartesi, 10 Haziran Cuma, 24 Haziran Cuma ve son olarak 9 Temmuz Cumartesi günü son kez sahnelenecek. Duvara Karşı operasının başlama saati 19.30.

Haberin Devamı

28 Nisan'daki sunumundan önce, saat 18.45'ten itibaren salonda Türkçe olarak oyunla ilgili açıklama yapılacak. Oyundaki diyalog ve aryalar da Almanca ve Türkçe üst yazılarla sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!