Dünyanın en iyi gece hayatı olan şehirleri

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en iyi gece hayatı olan şehirleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 10:58

İşte dünyanın en ilgi çeken ve iyi gece hayatı olan şehirleri:

Haberin Devamı

10. sırada Bangkok yer alıyor. En ilgi çeken mekanı çatı bar. Onun dışında da gece kulüpleri ve trend barları var.

9. sırada Buenos Aires var. Burada hafta sonu pazartesi başlıyor. Palermo mahallesi çeşitli müzik şovlarına ve sanat sergilerine ev sahipliği yapıyor.

8.
sırada Las Vegas yer alıyor. Tabiki Vegas denilince akla kumar geliyor. Cosmopolitandaki Marquee gece kulübü gibi mekanlarıyla ilgi çekiyor.

7. Montreal. Burası Güney Amerika'nın keşfedilmemiş bir mücevheri gibi. Pop Montreal uluslararası müzik festivalleri, yıllık beş günlük partileri ile rock, indie-pop, elektro, punk ve hip hop müziğe insanları doyuruyor.

6. Barcelona da ise kulüpler 1 den sonra açılıyor. Puerto Olimpico marina üzerinde yer alan ünlü kulübü İpanema'nın dans ve fantezi kokteylleri bulunuyor.

5. sırada yer alan Londra da ise her gece fantastik müzik var.Wheel Barrow adlı mekan Arthur's Day kutlamaları için uygun olan 500 mekandan biri.

4. Rio de jenario'nun gölgesinde olsa da Sao Paulo'nun gece hayatı renkli ve yoğun. Deniz temalı olan yat kulüpte elektronik müzik vardır.

3. Bu kentin asla uyumadığı doğru değil ama haftanın herhangi bir gecesinde mutlaka birşeyler sunduğu için New York gece hayatı seviliyor. Gramercy Theater sık sık dans etmek isteyenler için keyifli bir ortam oluşturuyor.

2. Bir şehrin ruh sağlığı gece kulüplerinin aktifliğinden belli olsaydı berlin bir deli gömleği olurdu. Kentin su yolları Club der Visionare gibi plaj barlarıyla kaplı.

1. sırada İbiza yer alıyor. Mecca İbiza'nın ünlü gece kulübü. Bunun dışında Pacha gibi gece kulüpleri ünlü. Buralar için gece kulübü değil hayat tecrübesi diyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!