DUISBURG KARTALLARI...

Güncelleme Tarihi:

DUISBURG KARTALLARI...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 16:31

Dernek lokalinin açılışı hafta sonu gerçekleştirilirken, başta Duisburg olmak üzere Almanya'nın bir çok kentinden gelen Beşiktaşlılar açılışa büyük destek verdi.

Haberin Devamı

Duisburg'un Neudorf semtinde hizmete açılan dernek lokali, Beşiktaş forma ve filamanlarıyla donatıldı.

Açılış için dernek lokaline akın eden Beşiktaş taraftarları, lokalin açış kurdelasının kesimiyle Beşiktaş şarkıları ve marşları söylemeye başladı.

Taraftarlar açılış kurdelasını salonda bulunan minik taraftar Mikail Dikmen'e kestirdiler.

Büyük bir coşku yaşayan ve üçlük çekmeyi de ihmal etmeyen kara kartallar, bir ara lokal dışına çıkacakta meşaleler yaktı.

"BÖLGEMİZDE YAŞAYAN KARTALLARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Dernek ile ilgili habercilere bilgi veren Duisburg Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ersoy Gülsoy, "Beşiktaş taraftarları ile sosyal medya aracılığı ile iletişimdeyiz ve Duisburg'da bir taraftar derneğinin ihtiyaç olduğunu istişare ederek bu derneğimizi açmaya karar verdik. Artık Duisburg ve çevresinde yaşayan kara kartalların bir evi, bir adresi var. Beşiktaş'ımız için Avrupa'da yapılacak bir çok organizasyonda derneğimiz aktif olacak. Berlin Çarşı ile zaten birlikte çalışıyoruz, bu iş birliğimizi daha da geliştireceğiz. Lokalimiz her gün açık olacak ve hafta sonları toplanıp birlikte Beşiktaş maçlarını izleyeceğiz. Çevremizde yaşayan Beşiktaş taraftarlarını, derneğimize davet ediyoruz" diye konuştu.

Dernek açılışı için bir araya gelen kara kartallar, ün oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kaybettiği Beşiktaş-Galatasaray maçını lokalde izlediler.

Duisburg Beşiktaşlılar Derneği'nin yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Ersoy Gülsoy (başkan), Evrim Aydemir (Asbaşkan), yönetim kurulu üyeleri Sadık Yıldız, Erdal Özsoy, Faik Özsoy, Mikail Genç, Onur Koyuncu, Gürkan Asil, Büşra Alp, Melis Mutlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!