Diana Camilla’yı ölümle tehdit etmiş!

Güncelleme Tarihi:

Diana Camilla’yı ölümle tehdit etmiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2014 13:25

Ünlü biyografi yazarı Penny Junor Prens Harry’nin 30 yaşına basması şerefine İngiliz Daily Mail gazetesi için Kraliyet ailesi ile ilgili yen bir yazı dizisi kaleme aldı. Yazılarında Prens Harry’nin “isyankar” hareketlerinin kaynağını araştıran Junor, prensin annesi Prenses Diana ile ilgili oldukça çarpıcı iddialarda da bulundu.

Haberin Devamı

Prens Harry’nin küçük bir yaştan beri hem annesi hem de babası hakkında basında çıkan skandallarla baş etmek zorunda kaldığını belirten yazar, yine de prensi en çok etkileyen şeylerin kapalı kapılar ardından gerçekleştiğini söyledi.

Prenses Diana’nın Charles’la ayrılığından sonra oldukça dengesiz ve korkutucu davranışlar sergilediğini dile getiren Junor, bir keresinde prensesin şu an Pren Charles’ın eşi olan Camilla’yı arayıp ölümle tehdit ettiğini idda etti.

Junor prenses Diana’nın kocası gecenin bir yarısı kır evinde yalnız olan Camilla’yı aradığını ve ona “Seni öldürmeleri için birini yolladım. Şu anda bahçedeler. Pencereden dışarı bak, onları görebiliyor musun?” diye sorduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!